Eve Online > Dyskusje ogólne

CCP rozdaje prezenty na święta

<< < (18/20) > >>

[VIDE] Herezja:
Janas co nie zmienia faktu, że na 2 postaci mam 2 podstawowe remapy i tylko bonusowych brak a na właściwej herezji mam 1 podstawowy i jeden bonusowy.
Więc się pytam co się stało z jednym podstawowym i jednym bonusowym. Poszły się pie....... za przeproszeniem?

Tloluvin:
Jak przed petycja o nieprzyznaniu prezentu na swojej postaci mialem 1 zwykly remap tak po petycji (wraz z odpowiedzia na sugestie przegapienia terminu wybrania prezentu podajaca czas wyboru z dokladnoscia do 5min (13.XII 10:55GMT)) mam date wykorzystania ostatniego zwyklego remapa z konca pazdziernika + 2 bonusowe remapy oraz odpowiedz, ze jak prezent nie jest tym czego sie spodziewalem to niech dam znac, a zobacza co mozna zrobic.

W efekcie boje sie odpalic remapa na innej postaci z konta ktora chcialem podskillowac pare dni, bo nie wiem czy jak tam wykorzystam bonusowego remapa to czy na glownej dalej bede miec te 2 ktore mam obecnie

[VIDE] Herezja:
Tymi bonusowymi remapami zrobili większy burdel niż pożytek w sumie. Daliby lepiej jakieś dobre implanty, Quafe czy coś pożytecznego i nie robiącego burdel.

Isengrim:

--- Cytat: Herezja w Styczeń 02, 2012, 14:13:56 ---Tymi bonusowymi remapami zrobili większy burdel niż pożytek w sumie. Daliby lepiej jakieś dobre implanty, Quafe czy coś pożytecznego i nie robiącego burdel.

--- Koniec cytatu ---
Marudzisz. Ja tam u siebie burdla nie stwierdziłem, remap mam. :)

Tloluvin:

--- Cytat: Herezja w Styczeń 02, 2012, 14:13:56 ---Tymi bonusowymi remapami zrobili większy burdel niż pożytek w sumie. Daliby lepiej jakieś dobre implanty, Quafe czy coś pożytecznego i nie robiącego burdel.

--- Koniec cytatu ---
Z mojego punktu widzenia ramap to jedyna pozyteczna rzecz, a implanty, Quafe itp to smieci ktorymi nie warto sobie zawracac glowy. No chyba ze wziazc je i trzymac jako przedmiot kolekcjonerski tak jak np te promy co kiedys dawali a co nie pamietam jak sie nazywaly.

Niestety sposob dostarczenia tych ramapow robi burdel ktorego mozna by uniknac gdyby po prostu zwiekszono o 1 ilosc aktualnie dostepnych remapow. A jeszcze lepiej by bylo jakby zamiast remapa atrybutow dali remapa skilli  >:D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej