Eve Online > Dyskusje ogólne
CCP rozdaje prezenty na święta
Ranshe:
Ja wybrałem na dwóch charach, jeden nie miał remapu jeszcze dostępnego i ma bonusowy a normalny w marcu, drugi miał jeden stary bonusowy niewykorzystany to ma teraz dwa i jeden dostępny od ręki zwykły. :)
[VIDE] Herezja:
JOnas przyznaje, że w 99% przypadków nie czytam devbloogów (chyba, że je przetłumaczysz) ale nie zmienia to faktu, że burdel jest u nich pod tym względem i to zdrowy bo jedni mają inni nie (a chyba nie o to chodzi czyż nie?).
Najmocniej przepraszam szanownego kolegę za literówkę ];)
Nitefish:
Xmas remap powinien być bonusowy niezależnie od tych posiadanych. U mnie na wszystkich kontach poza 1 pokazały się dodatkowe remapy. Innymi słowy czekam na odpowiedź na moją petycję.
Chupacabra:
no to ja na alcie, mam 2 bonusowe, ale jednego wykorzystałem zaraz jak dostałem prezent:) czyli miałem 3 dostępne:)
Jeden normalny i 2 bonusowe, jak zrobiłem remap to zszedł normalny a 2 bonusowe zostały
Jonas:
--- Cytat: Herezja w Styczeń 02, 2012, 16:19:38 ---Janas przyznaje, że w ...
--- Koniec cytatu ---
Ja tak offtopowo, ale jakbyś mógł łaskawie zacząć pisać mojego nicka prawidłowo, bo nie wiem czy próbujesz mnie obrazić, jesteś ignorantem nieumiejącym czytać, czy jest jeszcze jakaś inna zewnętrzna przyczyna tego stanu rzeczy. :P
Nawigacja
Idź do wersji pełnej