Eve Online > Dyskusje ogólne

CCP rozdaje prezenty na święta

<< < (19/20) > >>

[VIDE] Herezja:
Lepiej.
Doczytałem się właśnie, że na Herezji mam 2 x BONUS remap a co się stało ze zwykłymi? W kulki poszły grać?

Pol Kent:

--- Cytat: Herezja w Styczeń 02, 2012, 14:13:56 ---Tymi bonusowymi remapami zrobili większy burdel niż pożytek w sumie. Daliby lepiej jakieś dobre implanty, Quafe czy coś pożytecznego i nie robiącego burdel.

--- Koniec cytatu ---

Piep***ysz jak zwykle. Pewnie byś chciał +7 impy i jeszcze może +20% do damage dla swojej raciarki  :P
Remap jest ok. A ja Ci zrobił burdel to trzeba było nie zamawiać.

[VIDE] Herezja:
Ale ... co ciekawe ostatnio poprosiłem o kolejny remap za pomocą świątecznego prezentu i ... jak widać nie dali mi nawet tego 3 bo był 1 zwykły i jeden bonusowy teraz są 2 bonusowe.
LOL
Burdel na pięciu kółeczkach a co do kerbirki to sam się zastanów co piszesz mości Pol Kent boś kerbir pierwszej wody, i którego pod tym względem mógłbym terminować ];)

Jonas:
Jakbyś poczytał devbloga o zmianach w działaniu remapów to byś wiedział o co chodzi.

Tloluvin:

--- Cytat: Herezja w Styczeń 02, 2012, 14:51:58 ---Lepiej.
Doczytałem się właśnie, że na Herezji mam 2 x BONUS remap a co się stało ze zwykłymi? W kulki poszły grać?

--- Koniec cytatu ---
Tak sie wlasnie zaczalem zastanawiac czy ktos z osob zamawiajacych remapa w prezencie ma dostepnego zwyklego remapa. Bo moze CCP po prostu kazdemu kto wybral ten prezent zamienilo zwykle remapy ktore mial na bonusowe po czym dodalalo po czym dodalo jednego remapa bonusowego w ramach prezentu

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej