Eve Online > Dyskusje ogólne
CCP rozdaje prezenty na święta
Dormio:
--- Cytat: Pol Kent w Grudzień 23, 2011, 12:02:49 ---A ja 3 i co ?
Twoja prawda jest twojsza niż moja ? Jak Ci zbywa to zrób mi prezent i oddaj 2 remapy. ;D
Najlepszy gift. W sam raz pod mało popularne skile jak leadership, drony/fightery czy szybsze wymaksowanie grupy Nawigacja.
--- Koniec cytatu ---
Tak moja prawda przy moich wyborach jest najmojsza, szczególnie jeśli dotyczy tego co zamierzam w przyszłości. :P
Nie planuję remapa przez kolejny rok minimum (a zachowany mam standardowy + bonusowy), a POS żre paliwo codziennie... tak moja prawda najmojsza 8) :P
Prezentu Ci nie zrobię, bo Twoja prawda jest najtwojsza więc sobie korzystaj ze swojego giftu. >:D
[VIDE] Herezja:
Napisałem do CCP petycje w sprawie remapów i mam nadzieję, że po powrocie z wypadu świątecznego dostanę odpowiedz ];) oczywiście zadowalającą moje potrzeby ];)
Goomich:
http://www.eveonline.com/devblog.asp?a=blog&nbid=3361
Jak ktoś miał aktywne konto w trakcie giftowania i nie odebrał któregoś, to można zapetycjonować i się dostanie. Oferta ważna do 5 stycznia.
[VIDE] Herezja:
Odpowiedzieli mi na petycje ale ... tak naprawdę nic w treści petycji nie było (na zasadzie "masło maślane" bo słów było sporo a treści w nich nic --- coś jak nasi polscy politycy też mówią dużo a zmian nie widać).
Jonas:
A co byś chciał, żeby na te tysiące petycji, które się teraz na nich zwalą od ziomków, którzy nie śledzą newsów (choć jak nie śledzą to tego devbloga, że mogą pisać petycje też pewnie nie znajdą), odpowiadali indywidualnie? Idzie kopiuj/wklej i następny w kolejce.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej