Eve Online > PVP
[PVP] Catalyst
Isengrim:
W hisecu mimo wszystko mozesz nie zdazyc jednym Katalizatorem pocisnac Hulka zanim Concord przyleci. Widzialem juz paru takich,co probowali. W formie niebieskich trojkocikow. Wraku Hulka nie stwierdzono. :)
Lt Rook:
@up ale był buff destroyerow.
Teraz Mando przefituje orce na full med rack sebo i co?
Goomich:
--- Cytat: Lt Rook w Grudzień 01, 2011, 15:17:05 ---@up ale był buff destroyerow.
--- Koniec cytatu ---
I blastezorów. I ammo T2.
--- Cytat: Lt Rook w Grudzień 01, 2011, 15:17:05 ---Teraz Mando przefituje orce na full med rack sebo i co?
--- Koniec cytatu ---
Hyperion. :P
PS. oczywiście pisząc "Hyperion", mam na myśli Talosa. :D
Lt Rook:
Może być i Talos, ale ja myśle że thorax styknie, btw zawsze możesz założyć scan res dampa na orce Mando gankując jego alta w hulku >:D.
Ranshe:
--- Cytat: Dormio w Grudzień 01, 2011, 15:00:38 ---Przerost się leczy, więc nie wiem czy to dobrze mieć za duże, może idź do odpowiedniego specjalisty, jeśli masz wyrośnięte :P
--- Koniec cytatu ---
Za małe też się nadają do leczenia. ;)
--- Cytuj ---Nie spadnie. Mój hulk ma 19k ehp, w tym sam shield ma prawie tyle co jego alpha.
--- Koniec cytatu ---
Jak w 0.5 to spadnie i tak, ale orca zdąży zalockować. Jak mniej otankowany, to nie zdąży. Za dużo zmiennych, chociaż ilość salw faktycznie większa, przyznaję że przesadziłem z papierowością hulka (+/- błędy statystyczne eft typu "na tq jest bonus 5% do blasterów" ew. "druty do hybryd").
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej