Eve Online > PVP
[PVP] Catalyst
SokoleOko:
--- Cytat: nugatar w Grudzień 08, 2011, 14:36:20 ---dwa medsloty. Baradże dają ci pewną elastyczność, pozatym poszedłbym na nim w hullową repkę - ten statek najlepiej zatankuje strukturą i nie ma bata żeby wyszło inaczej :)
--- Koniec cytatu ---
Czyli na medach MWD/AB + hull repka i.... gdzie masz tackle?
EDIT: small hull repka T2 daje 30 HP struktury co 18 sekund. Med 60 co 24.
Mona, dykty znerfili poprzez fakt, że bubble=aggro.
nugatar:
--- Cytat: SokoleOko w Grudzień 08, 2011, 15:09:51 ---Czyli na medach MWD/AB + hull repka i.... gdzie masz tackle?
EDIT: small hull repka T2 daje 30 HP struktury co 18 sekund. Med 60 co 24.
Mona, dykty znerfili poprzez fakt, że bubble=aggro.
--- Koniec cytatu ---
Aaaa napisałem to tak że teraz sam zgłupiałem o co chodziło - myśląc o slotach traszera napisałem o catalyście - sorki. Co racja to racja, właśnie z powodu ubogości medslotów niebardzo wiadomo co z tym catalystem zrobić. I w tej kategorii chyba jednak lepszy bedzie thorax - przynajmniej można weba założyć i świstwa nie zwieją tak łatwo.
Mona: Wszelkie boosty jakie dostał traszer np. sygnature nie dotknęły sabre (analogicznie reszta desek i dykt). Dykty nie miały przed crucible kary do rof, teraz nadal nie mają więc bez zmian (może ktoś potwierdzić czy nie miały? ale na 99% wydaje mi się że nie). Teraz każde puszczenie bąbla powoduje agro.
Goomich:
Aaaaaa, widzę dykty, myślę deski.
[gmod]W końcu to wątek o desce, a nie jakiejś głupiej dykcie. [/gmod]
[VIDE] Herezja:
--- Cytat: SokoleOko w Grudzień 08, 2011, 14:18:04 ---Nie każda fryta ma dual prop. Wiele lata tylko z MWD. A ludzie dają się łapać na scrambla Feroxowi, który rusza się z gracją hipopotama...
Ja na pewno spróbuję nowego Thrashera na solo, niech no tylko wbiję deski na V
--- Koniec cytatu ---
Od siebie dodam jako zoolog zapalony, że bardzo szybko porusza się hipopotam w szczególności w wodzie i przeciętny hipek by Cie dorwał nawet na lądzie bardzo szybko a że wyglądają dość ociężale to inna sprawa ];)
A aby to nie był offtop to tak dykty nie miały kar do rofa a deski tak.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej