Eve Online > PVP
[PVP] Catalyst
Goomich:
Jest już Crucajblowaty EFT.
https://forums.eveonline.com/default.aspx?g=posts&t=24359&find=unread
Ranshe:
O fajnie, wczoraj był jeszcze tylko winter preview. :)
Dormio:
--- Cytat: Ranshe w Grudzień 01, 2011, 15:45:10 ---Za małe też się nadają do leczenia. ;)
--- Koniec cytatu ---
Jak się boisz o rozmiar swoich to jednak może idź do lekarza. Ja ze swoich jestem zadowolony, a ilość dzieci, dziękuję, ale mam wystarczającą. :P
--- Cytat: Ranshe w Grudzień 01, 2011, 15:45:10 ---Jak w 0.5 to spadnie i tak, ale orca zdąży zalockować. Jak mniej otankowany, to nie zdąży. Za dużo zmiennych, chociaż ilość salw faktycznie większa, przyznaję że przesadziłem z papierowością hulka (+/- błędy statystyczne eft typu "na tq jest bonus 5% do blasterów" ew. "druty do hybryd").
--- Koniec cytatu ---
Wg nowego EFT wciąż zdjęcie Hulka w Catalyście zajmie więcej jak wspominane 2 salwy. Talos również na 2 salwy nie weźmie, chociaż Tornado da radę.
Ranshe:
--- Cytat: Dormio w Grudzień 02, 2011, 15:59:34 ---Wg nowego EFT wciąż zdjęcie Hulka w Catalyście zajmie więcej jak wspominane 2 salwy. Talos również na 2 salwy nie weźmie, chociaż Tornado da radę.
--- Koniec cytatu ---
Ile razy już się przyznałem w tym wątku, że przesadziłem z ilością salw? Nie wystarczy już? Jak ci się nudzi, to idź popvpuj w wormholu, a nie drugi dzień z rzędu czepiasz się tego samego.
Dormio:
--- Cytat: Ranshe w Grudzień 02, 2011, 17:44:34 ---Ile razy już się przyznałem w tym wątku, że przesadziłem z ilością salw? Nie wystarczy już? Jak ci się nudzi, to idź popvpuj w wormholu, a nie drugi dzień z rzędu czepiasz się tego samego.
--- Koniec cytatu ---
Przepraszam, kajam się za pamiętliwość :P
A ontopicznie (częściowo), ktoś już testował w PVP deski po ostatnich zmianach ?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej