Eve Online > PVP

[PVP] Catalyst

<< < (2/7) > >>

Dormio:

--- Cytat: Ranshe w Grudzień 01, 2011, 13:05:41 ---Po co zatrzymywać jak spadnie na dwie salwy?

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Doom w Grudzień 01, 2011, 13:07:08 ---Lubie tak myślących dresiarzy ;D
To co potem na lokalu wypisują z pokładu poda jest nadzwyczaj zabawne

--- Koniec cytatu ---
Daj mu policzyć co napisał, bo ja naprawę nie wiem jak on chce za pomocą 2000 hp dmg ubić Orkę.

Goomich:
Ale to jest
--- Cytat: Mona X w Listopad 30, 2011, 15:06:13 ---[Catalyst, Do bicia Hulków Mando. :P]

--- Koniec cytatu ---

Ranshe:
Bojowi industrialiści też są zabawni, taki okaz ciekawostka, niby ma jaja ale jakieś takie nie do końca wyrośnięte. ;)

Dormio - Hulka nie Orkę. Fakt, i tak dwie za mało pewnie, bo mi się nie chce odpalać eft i bezcześcić listy fitów jakimiś exhumerami. :P

Dormio:

--- Cytat: Ranshe w Grudzień 01, 2011, 13:21:40 ---Bojowi industrialiści też są zabawni, taki okaz ciekawostka, niby ma jaja ale jakieś takie nie do końca wyrośnięte. ;)

--- Koniec cytatu ---
Przerost się leczy, więc nie wiem czy to dobrze mieć za duże, może idź do odpowiedniego specjalisty, jeśli masz wyrośnięte :P

--- Cytat: Ranshe w Grudzień 01, 2011, 13:21:40 ---Dormio - Hulka nie Orkę. Fakt, i tak dwie za mało pewnie, bo mi się nie chce odpalać eft i bezcześcić listy fitów jakimiś exhumerami. :P

--- Koniec cytatu ---
Nie spadnie. Mój hulk ma 19k ehp, w tym sam shield ma prawie tyle co jego alpha.

--- Cytat: Mona X w Grudzień 01, 2011, 13:16:00 ---Ale to jest

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Mona X w Listopad 30, 2011, 15:06:13 ---Taki mały battleshipek. Przepalamy działka i wypluwa 600 dpsa, gdy tymczasem osławiona Orca of Doom (nomen omen) spędza następny tydzień próbując go zalockować.

--- Koniec cytatu ---
Siur, hulków:

--- Cytat: Dormio w Grudzień 01, 2011, 12:59:32 ---Poza tym Mando rzadko w hulku siedzi, a ontopicznie, czym chcesz go zatrzymać w tym ficie ?

--- Koniec cytatu ---

Goomich:
Mando chwalił się jak fajnie broni górników Orcą.
Podlatujemy popierdółką do Hulka. Szczelamy go wypasionym wygarem. W tym czasie Orca (jak to prawie capsel, ma capslowaty scan res) spędza dużo czasu na namierzenie popierdółki. Orca ciągle namierza. Pojawia się Concord jak mieszkacie w hiseku. Orca ciągle namierza. Odlatujemy jajkiem, a orca ciągle namierza. :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej