Eve Online > Dyskusje ogólne
Moralnosc w EvE
CMHQ_Widget:
A przed ostatnim patchem...wraca do domu a tam na środku drzwi...
Ranshe:
--- Cytat: CMHQ_Widget w Listopad 23, 2011, 13:21:20 ---To jest Tomasz Olbratowski i gość jest nieprzeciętny, ostatnio przesłuchałem jego twórczość z 3 lat. Powybierałem najlepsze kawałki:
--- Koniec cytatu ---
Offtop: Tomasz Olbratowski FTW. Szkoda tylko, że nie mają jakiegoś indeksu tego, żeby się łatwiej szukało. W ogóle on jeszcze to robi? Radia już nie słuchałem od tylu lat...
SokoleOko:
Robi, robi. Ale faktycznie, radia dzisiaj nie da się słuchać, nawet informacje w radiu spieprzyli (skracając poniżej poziomu absurdu). I to mówię ja, który pracowałem w radiu od 1998 do 2004.
CMHQ_Widget:
Najszybciej archiwalne przeszukać dodając w winampie link i podmieniając za każdym razem ostatnią cyfrę. Liczby to data. Program jest od poniedziałku do piątku, bez świąt i wakacji.
Inna metoda na przesłuchanie, na biężąco, to znalazłem RSSa takiego: http://www.rmf.fm/rss/podcast/olo.xml
Ranshe:
No, podmieniać to ja sobie podmieniam (*niałem jak jakiś czas temu mnie naszło), mi chodzi o indeks ze słowami kluczowymi :)
Bo "Felieton Tomasza Olbratowskiego odcinek z dnia 17.11.2011" niestety zawiera minimalną ilość informacji :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej