Eve Online > NoobGarten

Nowy gracz - Matar

<< < (4/23) > >>

SokoleOko:
Brawo :)

[VIDE] Herezja:
no no gratki

ps. Tym bardziej gratki, że nawet Sokół Ci gratuluje a to się nie zdarza często.

AreQ:

--- Cytat: lkasprzak w Lutego 02, 2011, 22:07:16 ---ciach bajera

--- Koniec cytatu ---
Brawo, ładnie, i do tego ładny "raport". Chciałbym widzieć więcej takich na centrali, zarówno od młodych jak i starszych graczy. To powinno pokazać tym którzy boją się spróbować PvP gdzie leży smaczek w tej grze :-)

lkasprzak:
Dzięki Panowie :) Jak zaczynałem, to myślałem, że solo pvp to nie dla mnie, ale jak się spróbowało to idzie wsiąknąć :P Wiem, że byle lepszy gracz w ficie na pvp by mnie pojecha.

Teraz mam dylemat, bo myślałem w domyśle polatać BSami, ale chyba na razie się skupię na mniejszych statkach :) Co polecacie dla nooba zaraz po frejach? Teraz skiluje capa, PG i CPU, na razie na IV lvl, potem reszta.

A i jeszcze jedno: czy w tym szajskim ficie opłaca się zamienić 3x150mm AC na 3x125AC + MWD zamiast AB? Niby cap będzie stable. Przy orbitowaniu ok 2km/s, większe statki pokrojów cruza, powinny mieć problemy z trafieniem.

SokoleOko:

--- Cytat: lkasprzak w Lutego 03, 2011, 08:49:13 ---Teraz mam dylemat, bo myślałem w domyśle polatać BSami, ale chyba na razie się skupię na mniejszych statkach :) Co polecacie dla nooba zaraz po frejach?

--- Koniec cytatu ---

BS-y na PvP wymagają kupy skilli i raczej myśl o nich w perspektywie kilkunastu miesięcy. Plus bardzo straciły na popularności.

Generalnie to Rifter -> Stiletto/Wolf/Jaguar -> Rupture > Hurricane > Vagabond - jeśli chcesz latać w jakiejś lajtowej korporacji. Jak chcesz się bawić w PvP na serio, to wciśnij w skillplan jeszcze Drake'a, choćby z T1 launcherami na początek.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej