Eve Online > NoobGarten
Nowy gracz - Matar
Doom:
Nie przesadzaj. Druga walka na mojej prywatnej liście tych które mi daly najwięcej frajdy była w gedonie na t1 działach (pierwsza była już na full t2 ficie :P i też w gedonie, ale było to sporo później)
SokoleOko:
--- Cytat: Doom w Lutego 03, 2011, 09:24:34 ---Nie przesadzaj. Druga walka na mojej prywatnej liście tych które mi daly najwięcej frajdy była w gedonie na t1 działach.
--- Koniec cytatu ---
Uwierz - projectile i lasery wymagają ammo T2 do prawidłowego działania (chyba, że lecisz 500-osobowej flocie, wtedy różne fail-fity przechodzą). Hybrydy trochę mniej (raile dają radę, blastery jednak bolą bez Null). Kolega lata Matarami, a Autocannony bez możliwości strzelania Barrage są nic nie warte.
Z T1 to można mieć missile launchery.
lkasprzak:
Chyba zaczne od projectili t2 skilowac, potem stiletto.
Dziś troche posmigalismy po low we 2 i pytanie sie nasuwa. Lataliśmy frejkami i szukalismy latwego celu. Trafil sie indyk w ss, lecz niestety nie mielismy combat probes. Czy oplaca sie na jedna z frej ladowac probe launcher i pozbawiac praktycznie sily ognia (launcher zre sporo CPU), czy jednak probowac latac i znalezc kogos normalnym sposobem.
PS. Waprujac w low na planete by zrobic SS, warpnalem na idnyka i inny statek :) zestresowalem sie i odwarpowalem na SS i potem zalowalem bo goscie od razu dali dzide :D nie zdazylem w sumie zobaczyc co to za drugi byl :)
PS2. Walac do kogos na bramie w low, sprawimy ze sentry nas zmiota?
pozdro...
Goomich:
Probera trzymasz sobie offline, jak trzeba coś znaleźć wyłączasz parę działek, włączasz probera, znajdujesz cel, wyłaczasz probera włączasz działka, pew pew.
--- Cytuj ---PS2. Walac do kogos na bramie w low, sprawimy ze sentry nas zmiota?
--- Koniec cytatu ---
Zawsze jak masz global criminal taga, lub jak amsz criminal taga do korpa, który jest właścicielam tych dział.
Jak latasz we frejce. Jak będziesz miał BS, albo BSa, to możesz je olać.
lkasprzak:
w sumie nie pomyslalem zeby probera na off trzymac, dzieki za cenne porady :)
czyli jak sprawdze info sentry to wyswietli czyje to?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej