Eve Online > NoobGarten
Noob w małej korporacji w low sec
SokoleOko:
Rzucasz hasła, a gość może to potraktować literanie.
Po logoffie z aggro od ratów ship wisi dwie minuty w przestrzeni. To w zupełności wystarczy, żeby wyskanować i zabić. Jeśli przeciwnik choć raz do niego strzeli, ale uda u się zwiać i się wyloguje - ship nie zniknie przez kwadrans.
Dormio:
--- Cytat: SokoleOko w Stycznia 03, 2011, 11:22:19 ---Rzucasz hasła, a gość może to potraktować literanie.
Po logoffie z aggro od ratów ship wisi dwie minuty w przestrzeni. To w zupełności wystarczy, żeby wyskanować i zabić. Jeśli przeciwnik choć raz do niego strzeli, ale uda u się zwiać i się wyloguje - ship nie zniknie przez kwadrans.
--- Koniec cytatu ---
Sokole - bardzo proszę przeczytaj w końcu punkt 3 z mojej listy i skończmy dyskusję w tym miejscu dobrze ?
Nawet jeśli się będzie literalnie odnosić do tej listy, to mając w pamięci punkt 3 będzie się wylogowywać na stacji, a nie w przestrzeni.
Czy to WYSTARCZAJĄCE dla Ciebie wyjaśnienie i zapewnienie, że NIE popełni błędu jeśli się będzie stosować do punktu 3 i 4 ?
Hasła łatwiej zapamiętać. Jak na razie próbujesz krytykować 1 jeden i to w dodatku nie cały punkt z mojej listy. Może zamiast ze mną dyskutować nad tym, co w tym punkcie napisałem i dlaczego to sam zaproponujesz hasła, które mu się LEPIEJ od moich przysłużą ?
Jesteś osobą, która z sukcesem przeniosła się do 0.0, masz dużo doświadczeń w PVP. ZAPROPONUJ swoje punkty, których stosowanie uchroni albo ZMINIMALIZUJE koledze koszty POPEŁNIANYCH błędów.
Kira Korpii:
Widze ze wszyscy sa tutaj dobrymi wujkami, a ja walne prosto z mostu - 1 punkt ktory ochroni od bolesnej wtopy (o ile caly ten temat nie jest wielkim trollem ;p )
UNSEEN ACADEMY ;p
Goomich:
--- Cytat: SokoleOko w Stycznia 03, 2011, 11:22:19 ---Po logoffie z aggro od ratów ship wisi dwie minuty w przestrzeni.
--- Koniec cytatu ---
Na pewno dwie?
SokoleOko:
--- Cytat: Dormio w Stycznia 03, 2011, 11:37:30 ---Jesteś osobą, która z sukcesem przeniosła się do 0.0, masz dużo doświadczeń w PVP. ZAPROPONUJ swoje punkty, których stosowanie uchroni albo ZMINIMALIZUJE koledze koszty POPEŁNIANYCH błędów.
--- Koniec cytatu ---
Zrobiłem to wcześniej - na podstawie mojego niemałego doświadczenia gość marnuje czas w obecnej sytuacji. Nie ma nic do zyskania, ma wszystko do stracenia.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej