Eve Online > NoobGarten
Noob w małej korporacji w low sec
Zgudi:
--- Cytuj ---6. Nie ufaj nikomu, nawet ludziom z własnego korpa
--- Koniec cytatu ---
Też mogą mnie ustrzelić ? :) Komuś trzeba zaufać.
Pewien korpowicz nowo przyjęty, jak krzyczałem "heeeeeelpp!!" na corp chacie, to rzucił się w pościg za uciekającym Drake już po moim trupie w 2 razy słabszym statku i poległ.
Dormio:
--- Cytat: Zgudi w Stycznia 03, 2011, 10:07:24 ---Też mogą mnie ustrzelić ? :) Komuś trzeba zaufać.
--- Koniec cytatu ---
Scam, wystawianie, etc. - nauczysz się z czasem. :P
Mac Dercad:
Z tym zaufaniem to należy raczej kierować się zdrowym rozsądkiem. Ja na przykład ufałem ludziom w mojej korporacji bezgranicznie. Z dwóch przyczyn: nie miałem nic, na kradzieży czego można by zarobić sumę wartą zachodu ani nic, czego strata jakoś szczególnie by mnie zabolała:D A ludzie z twojej korporacji mogą do ciebie strzelać w low secu dokładnie tak, jak każdy inny. Nie ma zabraniającej tego mechaniki, jest tylko umowa społeczna;)
SokoleOko:
--- Cytat: Dormio w Stycznia 03, 2011, 09:55:07 ---4. Timer - agro, session change, logoff - ochłoń i przemyśl następne kroki
--- Koniec cytatu ---
Zwłaszcza logoff go uratuje....
Dormio:
--- Cytat: SokoleOko w Stycznia 03, 2011, 10:25:28 ---Zwłaszcza logoff go uratuje....
--- Koniec cytatu ---
No i z czym masz problem ? Przeczytałeś punkt 3 ? Uważasz, że napisałem rzeczy, które się mu NIE przydadzą ?
Nie zgadzasz się z tym co napisałem, a może swój dekalog zaproponujesz ?
Te punkty, to tylko hasła, ale by dobrze zrozumieć co się za nimi kryje trzeba zrozumieć całą sentencję, co jak widzę w Twoim wypadku nie miało miejsca. :P
No chyba, że napisałeś zanim przeczytałeś (ze zrozumieniem) całość. :P >:D
NIE każę mu się wylogowywać, ale przypominam o tym, że każda z czynności: agro, session change i logoff mają swoje timery. NIE zawsze ten timer będzie działać na jego korzyść, a moja rada to ochłonąć i przemyśleć następne kroki, a NIE jak sugerujesz wylogować się.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej