Eve Online > NoobGarten
Przyszła kariera PvP w Eve- prośba o rozwianie mrzonek:)
Shiro:
--- Cytat: Mona X w Listopada 17, 2010, 15:30:22 ---Zdefiniuj "wyskilowałem" oraz podaj fit na tym drejku.
--- Koniec cytatu ---
Dobra, tylko sie nie śmiejcie:) Na taki fit pozwalają mi teraz skille.
Heavy Missile Launcher I x6
Tractor I
Salvager I
Invulnerability Field I
10MN Afterburner I
Large Shield Extender I
Large Shield Extender I
Shield Recharger I
Shield Recharger I
Shield Power Relay I
Shield Power Relay I
Ballistic Control System I
Damage Control I
Rigi:
Medium core defence field purger I
Medium core defence field purger I
Drony:
Hammerhead I x2
"Wyskillowałem" oznacza w tym przypadku możność niezbyt udatnego latania Drejkiem. Przyznaje się bez bicia, że skilli od missile ROF jeszcze nie trenowałem, bo od paru dni cisnę Missile Projection i Missile bombardment (nasawiałem się na HAM II)
--- Cytat: Mona X w Listopada 17, 2010, 15:30:22 ---Navy Scourgy.
--- Koniec cytatu ---
...znaczy sie, że jednak heavy II
--- Cytat: Albi w Listopada 17, 2010, 15:45:43 ---5. skillujesz inne statki bo pewnie już masz dość tego nudnego i drętwego Draka który jest wszędzie i robi wszystko.
--- Koniec cytatu ---
Już teraz zaczynam czuć potrzebę wyskilowania jakiejś fregaty, żeby sie powydurniać i odreagować. Faktycznie Drake to drętwota straszna:) Dziękuję za wskazówki! Właśnie mam teraz problem z tym, by wcisnąć jeszcze dodatkowe ballistic control. Za jakieś półtora miesiąca powinien ten mój Drake zacząć w miarę latać i strzelać.
MGGG:
Navy są T1, wiec mozesz ich uzywac w lancherach T1.
Polecam mniej więcej taki zestaw na początek:
Power Diagnostic System I
Shield Power Relay I
LSE I
LSE I
Shield Recharger I lub AB
3x hardy pod misje
7x 'Malkuth' Heavy Missile Launcher I,
Medium Core Defence Field Purger I
5 dronek
Ogólnie wiekszość rzeczy skilujesz na t2, do tego czasu używasz named., a nie wersji podstawowych. Wiem, kosztują drożej, nawet znacznie drożej (meta 4 HML to jakieś 14kk za sztukę), ale opłaca się i to bardzo.
Azbuga:
jako caldari masz doskonałą assault fregatę - harpy. Bardzo niedoceniany, bardzo tani i bardzo dobry statek. Wymaga co prawda wymaksowania small gunów żeby miał sens ale warto. i tak to kiedyś zrobisz więc czemu nie zaraz po drejku :)
Shiro:
@MGGG
Gram krótko, więc stać mnie na wersje bazarowe. Zważywszy też na to, że w Eve jestem na etapie 5 letniego dziecka, które pcha paluchy do kontaktów i obija się twarzoczaszką o taborety, byłem już wielokrotnie o włos od utraty tego Drake'a i wiem, że prędzej czy później puffnie razem z całym tym fitem:)
@Azbuga
A taki rakietowy Hawk ogarniałby się u kogoś, kto już wymaksował skille od rakiet? Zawsze to kilka tygodni skillowania mniej. W przyszłym dodatku mają coś chyba gmerać przy rakietach..
Doom:
Mają, ale puki co hawk jest generalnie z dupy shipem
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej