Eve Online > NoobGarten

Aktywacja konta - wałkuję ten temat po raz setny

<< < (8/13) > >>

NeX:
Nie wiem na ile radzisz sobie z angielskim, ale naprawdę bym sprawdził czy omyłkowo nie zawiesiłeś konta, bo z napisu "Suspended" nic innego nie wynika.

szumar:
Na pewno nie klikałem na opcje zawieszenia, cancel accound itp. Mając już aktywowane 30 dni karta kredytową chciałem dodać 60 dni z GTC. Kliknąłem na "Change payment method" i wpisałem kod. Kodu nie przyjeło a konto zmieniło status na zawieszone i wcieło 30 dni :(

Xarthias:
A próbowałeś się logować?
Bo suspended zwykle znaczyło tylko tyle, że nie zostanie ściągnięta kolejna opłata, ale grać można było do końca opłaconego okresu :)

szumar:
Nie mogę się też zalogować do gry. Czas gry który mi pozostał to 0.00.00 :( A przed zmianą rodzaju płatności miałem 35 dni (5 zostało mi jeszcze z triala)
Jeszcze na dodatek nie mogę wysłać petycji ze swojego konta. Zalogować się moge a gdy "loguje się" do petycji to wyskakuje informacja "login nieznany".

:) Petycja pomogła :) Odblokowali mi dostęp a GTC był używany  >:( Pozostaje mi walka ze sprzedawcą z allego. Najważniejsze że znów mam dostęp i mogę śmigać w przestrzeni  ::)

Mosiek:

--- Cytat: szumar w Lutego 04, 2010, 14:59:05 --- Odblokowali mi dostęp a GTC był używany

--- Koniec cytatu ---

Skontaktuj się z allegro i składaj zawiadomienie na policję. Po jakimś czasie policja da ci odpowiedź o dalszym toku sprawy (wszczęcie śledztwa, umorzenie itd...) a allegro odda ci pieniądze.
Z tym zawiadomieniem policji bym nie odpuszczał. Koleś może mieć sporo problemów.

Daj też jego nick/aukcję żeby nikt inny się nie naciął. Kupowanie kodów/licencji na allegro zazwyczaj tak się kończy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej