Eve Online > NoobGarten

Aktywacja konta - wałkuję ten temat po raz setny

<< < (9/13) > >>

Xarthias:

--- Cytat: Mosiek w Lutego 05, 2010, 08:29:52 ---Skontaktuj się z allegro i składaj zawiadomienie na policję. Po jakimś czasie policja da ci odpowiedź o dalszym toku sprawy (wszczęcie śledztwa, umorzenie itd...) a allegro odda ci pieniądze.
Z tym zawiadomieniem policji bym nie odpuszczał. Koleś może mieć sporo problemów.

Daj też jego nick/aukcję żeby nikt inny się nie naciął. Kupowanie kodów/licencji na allegro zazwyczaj tak się kończy.

--- Koniec cytatu ---
Może najpierw niech do niego po prostu napisze? Bo może się sprzedawca po prostu pomylił. Dopiero jak koleś się będzie stawiał, to policja itd...

[CBIRR] Soobocz:
Tak to jest jak chce się przyoszczedzic :) Kupowanie jakichkolwiek kodów na Allegro imo jest ryzykiem.

Alto Saotomeo:
Ja to czesto z Allegro GTC kupowalem i nigdy nie mialem problemu  >:D

Ostatnio tylko zaczalem iskami oplacac ;]

Luisa:
Też parę razy na allegro takie kody kupowałem. Oprócz tego, że zdarzało się, że skan był nie wyraźny => można było się pomylić przy wpisywaniu, to nie zdarzyło mi się, aby coś nie działało. Zresztą jak pisałeś, ilość komentarzy pozytywnych raczej świadczy o tym, że nie jest to oszust. Imho straszenie kogoś od razu policją(jak ktoś wyżej napisał) itd. na pewno nie pomoże. Na pewno wpisałeś poprawnie kod ?

SokoleOko:

--- Cytat: szumar w Lutego 04, 2010, 12:25:14 ---kupiłem u pewnego sprzedawcy na Allegro (97zł za 60 dni)

--- Koniec cytatu ---

Za 35 dołków kupujesz 60 dni na Shattered Crystal i nie masz takich jaj.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej