Eve Online > NoobGarten

Aktywacja konta - wałkuję ten temat po raz setny

<< < (6/13) > >>

NeX:
Napisz petycję i niech się CCP martwi. U mnie zresztą też opcja zmiany typu płatności znikła, więc to oni coś spaprali na stronie i ich problem jak to rozwiążą.

Shamoth:
A ha, czyli nie jestem odosobnionym przypadkiem ;]
Zapewne w takim razie już pewnie wiedzą o problemie, poczekam jeszcze tydzień, akurat będzie skill dochodził to powalczę o reaktywację a nuż naprawią do tego czasu.

ivil:

--- Cytat: somber w Stycznia 14, 2010, 23:47:46 ---poczekam jeszcze tydzień, akurat będzie skill dochodził to powalczę o reaktywację a nuż naprawią do tego czasu.

--- Koniec cytatu ---

Nie liczyl bym na to. Petycje sa po to aby je pisac. Na wypadek gdybys nie wiedzial - skille sie nie trenuja jak konto jest nieaktywne.

naye666:
na eveO jest watek o tym, ze sie skopal Account Managments na stronie.

Shamoth:
Hmmm dobrze wiedzieć że się nie skilują, ale kiedyś taki myk działał że się ustawiało skilla na 30 dni przed końcem subskrypcji i reaktywowało się konto po tych 30 dniach i skill był wytrenowany... chyba że mnie pamięć zawodzi.

No trochę namieszali w AM, wyjęli reaktywacje z subskrypcji na główną stronę AM.
Miałem przycisk "reactivate for 9.95" no to w ostateczności tam wszedłem i są opcje płatności kartą, paypal itp itd a na samym dole jest opcja użycia ETC... i ruszyło.
Ale nadal nie rozumiem dlaczego nie mogli tego zostawić w zakładce subskrypcji...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej