Eve Online > NoobGarten

Aktywacja konta - wałkuję ten temat po raz setny

<< < (5/13) > >>

Agar:
Na konto mogę się logować i klikając na "reakctivation" wybrać sposób płatności, więc chyba istnieje ?

Doom:
W takim razie jak chcesz wrócić do gry wpisz tc i jedziesz

Shamoth:
Witam,
Konto na EVE założyłem kilka lat temu box'owym kluczem, niestety to były czasy kiedy eve wyglądało jak pokaz slajdów, nie wnikam czy to wina starego sprzętu czy optymalizacji ale grac się nie dało.
Od tamtej pory konto było kilka razy darmowo reaktywowane na 5-7 dni w ramach promocji i coś sobie tam pogrywałem i skillowałem.
Po ostatniej promocji naszła mnie ochota żeby jednak na dłużej zagościć w eve i tu jest zonk, mam ETC z shateredcrystal - czy jakoś tak, ale jak w chodzę we właściwości subskrypcji nie mam nigdzie reactivate ani innej opcji płatności kodem 60 ETC, ba nawet opcji płatności kartą nie ma jest tylko "biling" aktywacji konta z datami i dopiskami FREE...
Konto jest aktywowane na pewno bo mam skille których na trialu nie można mieć.
Czy mam sam sobie ten kod sprzedać za 0 isk przez sell secure ETC for isk w menadżerze konta? czy tez tym się lepiej nie bawić?
PLEX'a na stronie nie ma sensu kupować bo go nie użyję na zawieszonym koncie...
Pozostaje jeszcze sprzedać ETC za ISK i za ISK kupić ETC lub pisać petycję po sprzedaży ETC żeby aktywowali na 24 w celu kupienia PLEX'a w grze...
Macie jakieś pomysły jak to ugryźć z wykorzystaniem ETC który już mam?

Goomich:
A nad tym billingiem nie masz linka "Change payment method"?

Shamoth:
kiedyś była taka opcja ale po zakończeniu 2010.01.12 promocji nie ma tam nic w co można by było kliknąć... nie jest to moje pierwsze mmo dlatego zachodzę w głowę o co cho...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej