Eve Online > NoobGarten

Aktywacja konta - wałkuję ten temat po raz setny

<< < (4/13) > >>

Xarthias:
Z tym plexem to jeszcze możesz inaczej zakombinować. Kupujesz z kimś na spółkę TC 60 dni. Dzielisz na dwa plexy. Zakładasz sobie konto, aktywujesz je jednym z pleksów, możesz teraz wysłać zaproszenie na 21-dni triala koledze i przekazać mu plexa, którym on sobie też aktywuje konto... W bonusie dostaniesz 30 dni subskrypcji za darmo :)

santatomas:

--- Cytat: Xarthias w Grudnia 18, 2009, 07:44:51 ---Z tym plexem to jeszcze możesz inaczej zakombinować. Kupujesz z kimś na spółkę TC 60 dni. Dzielisz na dwa plexy. Zakładasz sobie konto, aktywujesz je jednym z pleksów, możesz teraz wysłać zaproszenie na 21-dni triala koledze i przekazać mu plexa, którym on sobie też aktywuje konto... W bonusie dostaniesz 30 dni subskrypcji za darmo :)

--- Koniec cytatu ---

Tak właśnie chciałem zrobić ^^ Ale nie wiem, czy to nie podchodzi pod handel PLEXami, przed którym mnie uprzedzaliście. Więc wpierw sobie aktywuję, wyślę zaproszenie i zobaczę.

Xarthias:
Imo nie podchodzi (może trochę obchodzi :P ). Kupujecie GTC na spółkę i każdy bierze swoją połowę :)

Agar:
Mam konto założone przez 14 dniowy trial, nie grałem po tym okresie(czerwiec tego roku). Jednak teraz chciałbym wrócić do gry. Czy dobrze rozumiem, że kupując na allegro czy inną drogą 60 days prepaid gamecard aktywuje konto z trial na pełne ? Innymi słowy, czy jak dziś ściągnę klienta, to w opcji konta "reactivation" wybiorę jako sposób płatności EVE time code, tam wklepie kod, który otrzymam na email (w/w 60 day prepaid gamecard) To wszystko będzie pięknie  działać, jako konto z pełnymi uprawnieniami, z terminem ważności od dziś przez 60 dni  ?

Wydaje mi się, że tak właśnie będzie, ale rozminięcia w nazewnictwie prepaid game card i time code na stronie eve, skłoniły mnie do zadania tej serii pytań.

Doom:
Tak, pod warunkiem ze to konto jeszcze istnieje, w którymś devblogu odnośnie zmian w Dominion odgrażali się że zmieniają politykę wobec nieaktywowanych triali i będą je kasować

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej