Eve Online > NoobGarten

Aktywacja konta - wałkuję ten temat po raz setny

<< < (3/13) > >>

Xarthias:
To pozostaje tylko karta kredytowa. Ewentualnie możesz kupić 60 dni, zamienić je na dwa plexy po 30 dni, jeden zużyć, a drugi sprzedać w grze, zapewniając sobie miły zapasik isków na początek.

santatomas:

--- Cytat: Xarthias w Grudnia 17, 2009, 20:48:27 ---To pozostaje tylko karta kredytowa. Ewentualnie możesz kupić 60 dni, zamienić je na dwa plexy po 30 dni, jeden zużyć, a drugi sprzedać w grze, zapewniając sobie miły zapasik isków na początek.

--- Koniec cytatu ---
Ale nie stanowi to też problemu, aby drugi plex zostawić sobie na później (tj. nie przeterminuje się on)?

Khobba:
mozesz zostawić. nie przeterminuje się.

santatomas:
W takim razie świetnie. Nie chcę być zbyt nachalny, żeby was do mnie nie zrazić, ale moglibyście mi mniej więcej powiedzieć jak to dzielenie na pół wygląda? Żeby nie było, że wstukam kod na oficjalnej stronie i od razu mi doładuje na 2 miesiące bez możliwości wyżej wspomnianego podziału...

// Ok, jeszcze mnie natchnelo by w jeden sposob poszukac i znalazlem informacje na oficjalnej stronie. Tak porzadnego supportu, community, podejscia do graczy chyba jeszcze nie widzialem...

Luisa:
Wszystko masz tutaj opisane... http://wiki.eveonline.com/wiki/30_days_Concord_Pilot_License_Extension

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej