Eve Online > Patche i dodatki

Whine na temat: Balans EVE by CCP :)

<< < (13/27) > >>

Ellaine:
Ile kto poswieca procentowo czasu na pvp i zarbianie to juz wylacznie kwestia wyboru gracza. Jesli gracz wybierze latanie rifterami to po 2 misjach ma zapas na miesiac pvp. Jesli lubi suicidowac matkami, to po kwadransie pvp ma farmienia na pol roku. Jak by ccp nie nacudowalo z balansem cenowym, ludzie beda farmic az poczuja sie uber albo az sie znudza.

Vic Brunner:

--- Cytat: PC5 w Listopad 29, 2009, 00:40:42 --- Ludzie, nie widzicie, że oni ciągle dają COŚ carebearom? ;) Zrozumcie o co tu biega ;) Jump Frachty, Marudery, POSy w hisecu, WH space, Inwencja, COSMOS, Cloakujace transport shipy, Tractor beamy, salvaging, eksploracja, orka, rorqual, frachtowce, misje lvl5, LP store, kontrakty, jump to 0km na obiekty... mógłbym jeszcze trochę wymienić. Aha, o barkach T2 zapomnieć nie można, drone regionach bogatych w minerały itd itd itd itp.

A co dostaję ludzie w 0.0 i PvP? Wielkiego kutasa ;) 90% ludzi siedzi w hisecu i to o nich dba CCP. Misje lvl4 farmią najlepsi klienci, trzeba ich wspierać, a nie rzucać kłody pod nogi. Po 5 czy nawet 6 latach CCP zabiera się za 0.0 hahahaha... niezłe DOMINIUM!!! ;) Już raz się zabrali i wymyślili sova, pos spam i capital blob warfare, tytany, które rozwalają floty bo jakiś uber pvper nacisnął F1 i ma wszystko w dupie i inne bzdety. Dzisiaj to zmieniają, obudzili się geniusze.

--- Koniec cytatu ---

PC5 - spójrz na to z tej strony: wiecej stuffu i ułatwień dla kerbirów i ezmode graczy?=więcej takich graczy. Co oznacza więcej potencjalnych celów do zabijania. Więc Ci "pro" też powinni być z tego powodu zadowoleni :]

Stary Pierdola:

--- Cytat: Vic Brunner w Listopad 30, 2009, 12:59:42 ---PC5 - spójrz na to z tej strony: wiecej stuffu i ułatwień dla kerbirów i ezmode graczy?=więcej takich graczy. Co oznacza więcej potencjalnych celów do zabijania. Więc Ci "pro" też powinni być z tego powodu zadowoleni :]

--- Koniec cytatu ---

Od strony "kerbirstwa" mogę Cię zapewnić  jak mnie zobaczysz w low czy 0.0 to znaczy że sprzedałem komuś mojego chara , tak że celu ze mnie miał nie będziesz:)

Doom:
Od kiedy żeby stać się czyimś celem konieczny jest lot do low albo null ?

Sammani:
Biorac pod uwage jego parcie na pr0 mission running i osiagniecie najwyzszej wydajnosci w carebearce stawiam, ze wkoncu stanie sie celem. ^^

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej