Eve Online > Patche i dodatki
Whine na temat: Balans EVE by CCP :)
Loc0:
--- Cytat: SokoleOko w Listopad 20, 2009, 14:34:05 ---Tylko weź poprawkę, że CCP nie ma interesu w spieprzeniu tej gry, bo czerpie z niej korzyści.
--- Koniec cytatu ---
Hmm plusy (niekoniecznie dla wszystkich):
- boosty dla misjonarzy (poza nerfem torped)
- milicja
- wormhole
- tytan+dd - to byla bron antyblobowa i w roli takowej sprawdzala sie dobrze - ccp nie przewidzialo chyba blobow tytanow ;p
- nerf ecm
- poprawki grafiki
- wprowadzenie t3 i innych subcapsli
minusy?
- wszystko inne (dla mnie najgorszy speed+web nerf i wprowadzenia scrambla wylaczajacego mwd)
Soulscream:
jak ja sie ciesze ze juz nie gram w ta nudna gre - good job ccp :3
Loc0:
o/ a co dostales nowa dzide w wowie?;D
magni:
--- Cytat: Loc0 w Listopad 20, 2009, 15:58:23 ---Hmm plusy (niekoniecznie dla wszystkich):
- boosty dla misjonarzy (poza nerfem torped)
- milicja
- wormhole
- tytan+dd - to byla bron antyblobowa i w roli takowej sprawdzala sie dobrze - ccp nie przewidzialo chyba blobow tytanow ;p
- nerf ecm
- poprawki grafiki
- wprowadzenie t3 i innych subcapsli
minusy?
- wszystko inne (dla mnie najgorszy speed+web nerf i wprowadzenia scrambla wylaczajacego mwd)
--- Koniec cytatu ---
no widzisz Loco wszystko kwestia gustu, jednemu pasuje to a innemu co innego i nigdy ccp nie zadowoli wszystkich... mi na przyklad bardzo podoba sie to ze scrambl wylacza mwd :)
speed nerf i web nerf tez byly ok
Loc0:
--- Cytat: Devious Sphere w Listopad 20, 2009, 16:12:52 ---mi na przyklad bardzo podoba sie to ze scrambl wylacza mwd :)
speed nerf i web nerf tez byly ok
--- Koniec cytatu ---
Mhm dzieki temu roamy odbywaja sie:
- snip hace - \o/ rownie pasjonujace jak snip bsy na fleetopie
- drejki + shield logistyki - tego juz nawet nie trzeba komentowac
- cepy, afy, bombery i inne mikro gowna bo ciezej wdupic i kosztuja grosze
- cloakerzy w reconach/ t3 gankujacy na paskach
Gangi commandow i close hacow to juz rzadkosc :(
Nerf speeda choc upierdliwy, nie bylby moze tak tragiczny gdyby nie ten cholerny scrambl. Propo roamow mikro shipami - problemem nie jest to ze ludzie w nich roamuja, tylko fakt ze hacami nie da sie juz wleciec +20 jumpow w glab dronkowa i wrocic w jednym kawalku. Roamy sa robione po trasach gdzie mozna sie latwo wydostac do npc .0 lub odwiedzaja kila znanych osiedli w .0, podebiluja chwile pod stacja i zaraz trzeba sie zawijac bo tytany sie loguja na okolo.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej