Eve Online > NoobGarten

Dylemat gracza.

<< < (4/5) > >>

Colonel:
chyba kilka osob nie zrozumialo mojego przeslania...
nie mowilem o tym co jest uber a o tym ze pytajacy jest osoba nie zdecydowana - to popierwsze...
po drugie nie odnalazl nic ciekawego w pvp...
bo widocznie nic nie mogl odnalesc skoro 2 razy go ubili a on nikomu nie dokopal :)
http://eve.battleclinic.com/killboard/combat_record.php?type=player&name=Jonathan+Cold
przyjdzie czas na Ciebie...zezlomujesz komus statek i bedziesz mial radoche...
nie bedziesz chcial tego robic to bedziesz uciekal po dziurach przed tym wirtualnym swiatem ktory co jakis czas bedzie Cie dopadal i wyniszczal...
nie nauczysz sie przetrwania i w koncu zrezygnujesz z gry...
pvp Cie nie nudzi...poprostu Ty go "nie wolisz"...i tyle

--- Cytat: Xander w Listopada 11, 2009, 18:23:29 ---Colanel spróbuj wlecieć Hulkiem w 0.0 z fitem warty prawie 500mil i implantami w mózgu warte 900mil i będąc świadomy że jak ktoś cię dorwie to tylko możesz modlić się żebyś zdążył uciec zanim cię namierzy a to przy hulku jest gwarantowane że nie zdążysz. (Próbowałem).

--- Koniec cytatu ---

to ze zadales pytanie na forum z ktorego wynikalo udzielenie porady to je otrzymujesz...
ludzie odpisuja...
Ja nie mam zamiaru byc zlosliwy i jak odpisuje to nie smieje sie z nikogo...
Jesli bede chcial porady o "popelnianiu" ryzyka to o nia tutaj poprosze...
Nie mam tez zwyczaju bawic sie w e-peny...kto czym i za ile polecial, bo nie chcial bym Cie zawstydzac :)
Jesli sadzisz ze nie mam racji a ktos inny ma to idz dalej za radami tej osoby a mna sie nie przejmuj...nie bede dalej z Toba dyskutowal...

(Col Cherryman bierze swoje szkło i odchodzi od stolika)

p.s.
Bez wyjazdow personalnych mister M.

naye666:
Moja porada jedna, dołącz do korpa lub stwórz swój który wędruje do WormHoli, zostały one stworzone dla takich ludzi jak Ty, bardzo niebezpieczne, ze względu na swoje "Knowing nothing" brak locala, silne nawet sleepery, ale ile możliwości! podobno raj dla producentów, polecam. Inna forma to dołączyć do korpa który ma rejon w 0.0 i im produkować produkując też dla siebie. Wszystko Ci z high seca zwiozą co tanie, reszte sobie z WH wykopiecie i będziesz się czuł kimś ważnym ;)

Dormio:

--- Cytat: Loc0 w Listopada 11, 2009, 18:39:09 ---Pogadaj z Dormiem :) on prowadzi corp industrialny siedzacy w low i chyba high secu tez. Inna opcja to cbc. W obu nie trzeba sie logowac codziennie, a pvp jesli juz zaistnieje to wynika z checi podebilowania od czasu do czasu.

--- Koniec cytatu ---
Jeśli nie jest to przypadkowa zbieżność nicków, to doskonale się znamy.
Zatem w takim wypadku nie musi ze mną rozmawiać :D

zabbas:

--- Cytat: Colonel w Listopada 11, 2009, 14:29:42 ---Jesli pvp Cie nudzi a pociaga produkcja to to jest powodem dla ktorego rezygnujesz z gry kolejny raz. Proponuje samotnie. Zaszyj sie gdzies, produkuj pod siebie i pozwol aby Twoje spojzenie na swiat gry EVOulowalo. To gra MMO...

--- Koniec cytatu ---
Popieram. Załóż własną korporacje, posiedz w high, pokop sobie, jak będziesz chciał z kimś pogadać to wejdź na kanał "Polish", zawsze jest tam ktoś z kim można pogadać. Ja tak aktualnie robie i jestem zadowolony, ustawiłem sobie podatek w korporacji i mam już nawet 88k ISK na koncie  :D

Jeśli szukasz grupy ludzi do współpracy to wpisz się do odpowieniego wątku, napewno zaraz jakaś korporacja się do Ciebie odezwie.

Ranzassh:
Ja proponuje zanim opuścisz progi EVE abyś przypomniał sobie o swoich znajomych. Nie będę tutaj rozwijał tematu ale Ty osobiście wiesz o co chodzi. Mam nadzieję, że przeczytasz tą informację i się zastanowisz nad powrotem przynajmniej na moment.

Pozdrawiam
Ran

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej