Eve Online > NoobGarten

Dwa konta-czy warto

<< < (4/8) > >>

MightyBaz:
kalkulacja jest prosta jak drugi account jest w stanie na siebie zarobić (GTC) to warto. Inaczej nadaje sie na parking dla supercapsow

vigo70:
Czyli... jak bedzie potrafilo sie rozwinac postac tak by w 6 miesiecy zarabiala na sie to warto  :)
Dlatego  tez mam pytanko/prosbe, podpowiedzcie gdzie warto ta postac miec by miala szanse
wmiare szybko zaczac zarabiac (hyhy i oczywiscie na czym najlepiej rozpoczac zarobkowanie).

Skeer:
Na samym początku misje. Później jak uzbierasz już jakiś tam kapitał - możesz obracać nim w Jita.

Po misjach zostanie Ci ładny char, który będzie miał w miarę blisko do pvp lub do capitali.

Jeżeli na misje się nastawiasz, to polecam korp, który je robi grupowo, albo podpięcie się pod jakiegoś misjonarza lvl 4 - stand szybciutko rośnie.

PS Ja mam 2 konta i w 0.0 niesamowicie fajnie się lata na dualboxie  ;)

kot znikot:
opcja nolife - 2 klienty evki otwarte na raz, na jednym klepiesz nudne misje i gadasz sobie z kolegami na kerbir-czacie, drugie w tym czasie kampi godzinami bramke, przez ktora raz na godzine cos wpadnie, wtedy zastrzyk adrenaliny, i wracamy do misji. Po nerfie 64ek bedzie to bardzo popularny w elite-pro-pvp sojuszach styl rozgrywki :)

Maver:

--- Cytat: JJackal w Października 05, 2009, 14:16:58 ---Będe robił 3 misje dziennie załóżmy( około 90 w miesiącu)
Raz w miesiącu latam z salvagiem i towarem który wypada z wraków do jita i wystawiał sell ordery na drugim charakterze tego alta który będzie siedział w jita i sprzedawał( czy jest sens wogóle)

--- Koniec cytatu ---

Nie masz zycia chlopie... :)
Zeby codziennie grac w EVE ;-)

--- Cytuj ---To czy będe po 6 miesiącach w stanie zarobić na dwa plexy + jakieś drobne żeby wtopić kilka statków w pvp ( powiedzmy Assault Ships  z fitem T1 razy 5 )

--- Koniec cytatu ---

Bardzo mocno uśredniajac zbierajac loot i salvage doliczajac LP, z misji lvl4 wyciagniesz okolo 20-30mln.
20mln x 90 misji w miesiacu = 1mld 800mln...
Nie pamietam po ile sa teraz plexy... powiedzmy ze z 600mln za 60 dni.
Czyli mozesz sobie kupic pol roku grania za miesiac kerbirzenia, zakladajac ze nic nie wdupisz w miedzyczasie i bedziesz zyl na chlebie i wodzie :)

Powodzenia. Jak osobiscie lubie postrzelac do NPCow, to z doswiadczenia wiem ze jest bardzo malo prawdopodobne zebys byl w stanie te 3 misje dziennie robic.
Raz klepniesz 10, raz nie bedzie ci sie chcialo.
Ale jak mowie, powodzenia :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej