Eve Online > NoobGarten
Dwa konta-czy warto
Maver:
--- Cytat: JJackal w Października 05, 2009, 14:38:17 ---No tak tylko ja chce najpierw stworzyć taki tandem misjonarski , który będzie na siebie zarabiał. I się zastanawiam czy to ma sens czy z dwoma charkterami( jeden robi misje , drugi sprząta) czy będzie to na tyle wydajne ,że będzie sens go utrzymywać ( znaczy kupować mu plexa co miesiąc0
--- Koniec cytatu ---
Zrob jednego chara z Marauderem i bedziesz sam po sobie sprzatal w trakcie robienia misji.
Najwygodniejsze rozwiazanie, nie trzeba sie miedzy okienkami przelaczac.
zabbas:
Co do oferty "Seize The Power of 2".
Ktoś się orentuje, czy jest to 50 Euro? Czy 50 czego? Bo w mailu nie ma waluty.
Pozdrawiam.
Maver:
--- Cytat: zabbas w Października 07, 2009, 13:20:01 ---Co do oferty "Seize The Power of 2".
Ktoś się orentuje, czy jest to 50 Euro? Czy 50 czego? Bo w mailu nie ma waluty.
Pozdrawiam.
--- Koniec cytatu ---
Pewnie standardowo.
Jak jestes EU to Euro, jak USA to $
DaBlades:
3 misje dziennie to wyrobnictwo, znudzi ci się EVE zanim ten miesiąc minie. I na co ci wtedy kasa?
Maruder ma jedną podstawową wadę - wielką cenę nie pokrywaną z ubezpieczenia. Strata takiego przez głupie zagapienie/DC/pecha i jesteś dużą bańkę do tyłu a na BSie Tier 3 prawie nic nie stracisz. Jeżeli kogoś stać i lubi NPC to czemu nie ale dla wielu taka strata to koniec eve.
Co do 2 kont. Przes długi czas miałem alta ale z założenia miał zarabiać na siebie i maina bez większego mojego udziału (czasowo). Dlatego skillowałem invencję/produkcję i frachta. Zajmował mi max kilka godzin wygodniowo na kupno, puszczenie frachta na autopilocie do miejsca invencji i produkcji/puszczenie tego w obieg/zwiezienie do jita lub amar/wystawienie kontraktów. Oczywiście więcej czasu w excelu niż eve.
Zarobił na tyle abym nie musiał zaglądać na pasek bo tego nienawidzę, szkoda tylko że nie można kupić sobie SSa :2funny:
Maver:
--- Cytat: DaBlades w Października 07, 2009, 13:48:19 ---3 misje dziennie to wyrobnictwo, znudzi ci się EVE zanim ten miesiąc minie. I na co ci wtedy kasa?
Maruder ma jedną podstawową wadę - wielką cenę nie pokrywaną z ubezpieczenia. Strata takiego przez głupie zagapienie/DC/pecha i jesteś dużą bańkę do tyłu a na BSie Tier 3 prawie nic nie stracisz. Jeżeli kogoś stać i lubi NPC to czemu nie ale dla wielu taka strata to koniec eve.
--- Koniec cytatu ---
Jesli koles chce klepac misje w takim stopniu to marauder bedzie jak znalazl. Z jego tankiem na misjach trzeba porzadnie "dac ciała" zeby pufnac.
W dodatku oszczedzasz w cholere czasu zbierajac loot i salvage w trakcie misji.
W koncu do tego te statki zostaly wymyslone, dlaczego by z nich nie korzystac.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej