Eve Online > NoobGarten
Carrier pytania
CoeathalVega:
nie tylko od info. zalezy od skilla tactical weap configuration... lvl4 = 300 na cykl.
Goomich:
--- Cytat: Pharum w Września 25, 2009, 16:56:10 ---wiece ile Strontium clathrates schodzi na wlaczenie i ile na trzymanie wlaczonego triage module I.
--- Koniec cytatu ---
Zależy od skilla, od 450 do 250.
--- Cytat: Pharum w Września 25, 2009, 16:56:10 ---Nie potrzebuje tego zeby zrobic z eve facebooka ktore jestem zawzietym antyfanem tylko zeby wiedziec jak siedze w pracy kto z moich wrogow jest zalogowany teraz bo moj mlodszy brat gra na moim koncie czasami i traci mi ostatnio statki nic ciezkiego ale zabijaja go wartargety a on nie bardzo sie patrzy na local i overwiew za innymi kropkami niz czewone :P
i jak bede wiedzial kto jest zalogowany to moge mu napisac smsa zeby sie wylogowal - proste i przyjemne.
--- Koniec cytatu ---
Powkładaj tych wrogów do adressbooka, to jemu się będzie wyświetlać.
--- Cytat: Pharum w Września 25, 2009, 16:56:10 ---Edit:
Czy ja zle widze ze Triage module I nie pozwala urzywac dronow jak jest wlaczony ?
--- Koniec cytatu ---
Dobrze widzisz, to moduł do ratowania różnych rzeczy.
--- Cytat: Pharum w Września 25, 2009, 16:56:10 ---max drones Max Active Drone Modifier -100.00% ale twardo pisze w opisie ze The flux only disrupts incoming effects, however, meaning the carrier can still provide aid to its cohorts.
a moze zle zrozumielem ?
--- Koniec cytatu ---
Znaczy to tyle, że nikt cię nie może naprawiać jak masz włączone triage.
kavar_:
Mala uwaga, odnosnie :
--- Cytuj ---...dronów...
--- Koniec cytatu ---
--- Koniec cytatu ---
--- Koniec cytatu ---
Panowie, uzywa sie dron, a nie "dronów".
Pharum:
ok super dzieki za to cale info dzieki wam rosnie moje survivalability w swiecie EVE jeszcze jakies zlote mysli odnoscnie carriera ?
silvia:
Nie warpuj na paski / misje, bo przyleci piwat i ciebie zabije.
Kto to "Valus"?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej