Eve Online > NoobGarten
Carrier pytania
CoeathalVega:
carrier lvl5 = 10 dronow, niewazne jakich. +drone control unit 1/per. Max 15 dronow ogolnie.
dodaj sobie znajomego do addressbook, za kazdym razem jak bedzie online pokaze Ci sie jego avatar.
Pharum:
out of game jakis program albo cos co mi bedzie glosno ryczec ze ktos jest w grze teraz
wiem ze jak dodam do adress booka to sie bedzie pokazywalo ze jeste online.
Goomich:
Ma być COSMOS, który tym razem będzie jakimś Facebookiem dla Eve. A poza tym zawsze możesz użyć Xfire. :P
Jak będziesz używał carriera do racenia, to przyleci Valus i cię walnie. A ja mu pomogę. Potem on walnie mnie.
Więc NIE RÓB TEGO!
Pharum:
wiece ile Strontium clathrates schodzi na wlaczenie i ile na trzymanie wlaczonego triage module I.
Nie potrzebuje tego zeby zrobic z eve facebooka ktore jestem zawzietym antyfanem tylko zeby wiedziec jak siedze w pracy kto z moich wrogow jest zalogowany teraz bo moj mlodszy brat gra na moim koncie czasami i traci mi ostatnio statki nic ciezkiego ale zabijaja go wartargety a on nie bardzo sie patrzy na local i overwiew za innymi kropkami niz czewone :P
i jak bede wiedzial kto jest zalogowany to moge mu napisac smsa zeby sie wylogowal - proste i przyjemne.
Racenie ? Valus?
Edit:
Czy ja zle widze ze Triage module I nie pozwala urzywac dronow jak jest wlaczony ?
max drones Max Active Drone Modifier -100.00% ale twardo pisze w opisie ze The flux only disrupts incoming effects, however, meaning the carrier can still provide aid to its cohorts.
a moze zle zrozumielem ?
Melisanda Armida:
--- Cytat: Pharum w Września 25, 2009, 16:56:10 ---wiece ile Strontium clathrates schodzi na wlaczenie i ile na trzymanie wlaczonego triage module I. ...
Racenie ? Valus?
--- Koniec cytatu ---
Wystarczy zrobic na module show info i bedzie wiadomo, to nie forum dla leniwych:P
A co do Valusia to nie wymawiaj tego nicka nadaremnie bo przyleci i zabije:P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej