Eve Online > NoobGarten

Carrier pytania

(1/10) > >>

Pharum:
mam pare pytan co do carriera kieruje moja postac w strone amarrskiego Archona ale niektore rzeczy sa dla mnie nadal nie jasne:
Fighter drones limit ktory jest napsiany na statku 1 za kazdy leve l to jest drone skill 5 + ship bonus ? czyli max 5+5 czy drony to drony a fightery to fightery czy skill od fighterow to jest ten limit i czy mozna miec 5 dron i 5 fighterow ?
wiem ze fighter to jest raczej support ship dla floty i ta pozycja mi odpowiada ciekawy jestem jednak czy robienie bounty badanie wormholi i robienie misji lv 4-5 w carrierze to dobry pomysl - jesli tak czy ktos ma dobry fit ?

Goomich:
Możesz wypuścić pięć fighterów lob dron i do tego po jednym za każdy level skilla carrier. W sumie 10. Do tego możesz podskillować Advanced Dron Interfacing. Za kazdy level możesz zainstalować jeden Drone Control Unit, który pozwala na kontrolowanie jedenej dodatkowej drony lub fightera. W sumie można wypuścić z carriera 15 dron lub fighterów.

Doom:
Może mi się wydaje, ale przy najmniej na Chimerze zapis brzmi:
"Can deploy 1 additional Fighter per level"
Czyli raczej max 10 dron / 15 fighterów

Goomich:
Masz pięć w standardzie. Jeden dodatkowy per level. Leveli jest 5.
 5+5=15?

Pharum:
drone lv 5 = 5 dron (light - med - heavy) albo 5 fighterow
carrier lv 5 = 5 drone lub 5 fighterow
+ 5x drone control unit 5 drone/fighter
czyli drone lv 5 + carrier lv 5 = 10 dron albo 10 fighterow + eventualnie 5 drone unit control
super

jakies zlote mysli co dorobienia misji carrierem albo atakowanie piratow npc z wysokim bounty ?

P.S.
Jest jakis program out of game do poazywania czy moi "znajomi" sa online.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej