Eve Online > NoobGarten

Łowca nagród i pare innych pytanek

<< < (2/4) > >>

Yogos:
Powiedzmy sobie szczerze że goście którzy mają wysokie bounty:
1 - umieją grać w te gre i Cię zmiażdżą
2 - raczej nie latają sami

Kombat:

--- Cytat: Yogos w Września 14, 2009, 20:01:14 ---Powiedzmy sobie szczerze że goście którzy mają wysokie bounty:
1 - umieją grać w te gre i Cię zmiażdżą
2 - raczej nie latają sami

--- Koniec cytatu ---
Chyba że mówimy o bounty z npców ;)

Ellaine:
3 - są trochę pozerami i zależy im na wysokim bounty :)

Problem z bounty polega że łatwo jest zainkasować je sobie samemu rękami drugiej postaci bądź kolegi. Dlatego ludzie mają co najwyżej takie bounty jak sami chcą mieć.

Colonel:
ja zaczynalem gre jako łowca Piratow ...
tzn bounty hunter...
zaciagnolem sie do fajnego korpa ktory juz nie istnieje ( guns'n'roses )
wziolem udzial w wielu bitkach i fajnych polowaniach na piratow...
raz czy dwa wpadlo mi bounty za glowe ktoregos z nich..
realia gry jednak przeciagnely mnie na druga strone i teraz jestem Piratem :p
jesli czujesz taka ideologie to przylec do regionu Placid i zapoluj na mnie...
pomoze Ci to zrozumiec co mam na mysli...
szacun za checi, polecam jednak najpierw pograc  O0

eX:

--- Cytat: 2M1R w Września 14, 2009, 19:02:33 ---1. Czy istnieją w eve łowcy nagród i czy bycie nim jest opłacalne?
--- Koniec cytatu ---
Jw. mechanika gry na to pozwala, ale żeby było to opłacalne to nie wiem co by trzeba zrobić... bardziej popularne w tej kwestii jest raczej bycie mercem. Ktos placi Ci za to ze bedziesz komus przeszkadzac. Choc tez watpie zeby to bylo dostatecznie dochodowe, ale nigdy sie tym nie trudnilem, wiec moze ktos lepiej zorientowany odemnie powie ze nie mam racji.

--- Cytat: 2M1R w Września 14, 2009, 19:02:33 ---2. Czy grając w 14 dniowego triala da się zarobić na PLEX'a? Chyba to karkołomne zadanie co? ;)

--- Koniec cytatu ---
Karkolomne - tak. I imo na początek bardzo malo oplacalne. W 'pozniejszym' etapie gry jak namnozysz sobie isk i masz ich tyle ze te xxx mln nie zrobi Ci az tak wielkiej roznicy to mozna smialo inwestowac w plexy. Swoje pierwsze isk w eve wolisz jednak przeznaczyc na statki, implanty i ogolnie rozwoj postaci.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej