Eve Online > NoobGarten

Łowca nagród i pare innych pytanek

(1/4) > >>

2M1R:
Witam

Zaznaczam ze nie grałem Jeszce w EVE ale obrazu się w niej zakochałem ;) Jako że jestem konkretny będę pisał krótko:

1. Czy istnieją w eve łowcy nagród i czy bycie nim jest opłacalne?
2. Czy grając w 14 dniowego triala da się zarobić na PLEX'a? Chyba to karkołomne zadanie co? ;)

To chyba tylko tyle na teraz resztę postaram się wywiedzieć z poradników i po molestuje ludzi grze na kanale dla newbie ;)

devilsbirth:
1. Nie. Znaczy teoretycznie tak, ale nie  :D.
2. (Nieśmiertlene pytanie :)) Nie. Znaczy teoretycznie to niby możliwe, ale praktycznie jak w punkcie 1.

Doom:

--- Cytat: 2M1R w Września 14, 2009, 19:02:33 ---Witam

Zaznaczam ze nie grałem Jeszce w EVE ale obrazu się w niej zakochałem ;) Jako że jestem konkretny będę pisał krótko:

1. Czy istnieją w eve łowcy nagród i czy bycie nim jest opłacalne?
--- Koniec cytatu ---
nie wiem i nie

--- Cytuj ---2. Czy grając w 14 dniowego triala da się zarobić na PLEX'a? Chyba to karkołomne zadanie co? ;)

To chyba tylko tyle na teraz resztę postaram się wywiedzieć z poradników i po molestuje ludzi grze na kanale dla newbie ;)

--- Koniec cytatu ---
Słyszałem o jednym takim wypadku, przeciętnie uniezależnienie od realnego portfela to chyba coś miedzy pierwszym a drugim tc

SokoleOko:
1) Bounty hunters? W mechanice gry coś takiego jest, ale źle działa.

2) Granie za darmo (czyli płacenie walutą ingame - ISK) to coś dla dojrzałych graczy, którzy takiego wydatku nawet nie zauważą w swoim portfelu. Granie po to, żeby uciułać na abonament, żeby móc grać i dalej ciułać - to porażka.

Crux:

--- Cytat: 2M1R w Września 14, 2009, 19:02:33 ---2. Czy grając w 14 dniowego triala da się zarobić na PLEX'a? Chyba to karkołomne zadanie co? ;)

--- Koniec cytatu ---
Wszystko jest możliwe, ale zarobienie na plexa na początku grania to chyba tylko w przypadku: zarabiam iski 23h/ dobę. Można też znaleźć sobie kolegę, który robi misje wyższego poziomu i pozwoli Ci zbierać loot z zabitych NPC.
Innym sposobem jest znalezienie sobie sponsora. O ile w przypadku jakiegoś kolegi czy koleżanki (lub chłopaka/ dziewczyny) z reala nie jest to problemem o tyle w przypadku obcych osób jest to bardzo rzadkie. W ciągu swojego niemal 2 letniego grania spotkałem się raz z sytuacją kiedy obca osoba dała iski na przedłużenie konta; widziałem też 2 wyłudzenia ale odradzam próbowania tego :knuppel2:
I jeszcze można pobawić się w bounty huntera :D i zestrzelić poda piratowi, który ma kilkaset milionów isków bounty ;D (Nie słyszałem jeszcze o takim przypadku- szansa jest pewnie podobna do trafienia 6 w lotto)

--- Cytat: 2M1R w Września 14, 2009, 19:02:33 ---Zaznaczam ze nie grałem Jeszce w EVE ale obrazu się w niej zakochałem ;)

--- Koniec cytatu ---
:o

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej