Eve Online > NoobGarten
Łowca nagród i pare innych pytanek
2M1R:
Dzięki wszystkim za odpowiedź i porady. Myślę że najpierw pogram w triala i popatrze czy mi EVE jest warte wywalania prawie 100 zeta na 60 dni grania ;)
Mam pytanko czy warto już na starcie gry przystąpić to jakiegoś Corpa?
I czy inwestycje w skille naukowe i produkcyjne opłacają się? Będę mógł na przykład produkować broń, budować statki?
TTesla:
Cały system jest niesprawny. Stracić jajo w low czy hi jest praktycznie nie możliwe - a tylko w takich wypadkach wypłacane jest bounty.
Jeżeli ktoś chce wpłacić bounty za czyjąś głowę, musi mieć na tego kogoś KR.
z Bounty office pobierało by się "misje" wpłacając 5% wartości nagrody jako wadium, przydzielany byłby w tedy 48-96 godzinny kr.
System musiałby działać losowo, z uwzględnieniem ilości sp łowcy i jego ofiary - brak możliwości wyboru celu.
Coś pod ten deseń miałoby szansę działać.
Dec Apilatour:
@khobba racja, nie pomyślałem o łatwości z jaką można taki status załapać....
Doom:
--- Cytuj ---Mam pytanko czy warto już na starcie gry przystąpić to jakiegoś Corpa?
--- Koniec cytatu ---
Nie warto NIE PRZYSTĄPIĆ
--- Cytuj --- Będę mógł na przykład produkować broń, budować statki?
--- Koniec cytatu ---
W grze niewiele jest rzeczy których sam niejesteś w stanie wyprodukować mając odpowiednie skile i zaplecze
--- Cytuj ---I czy inwestycje w skille naukowe i produkcyjne opłacają się?
--- Koniec cytatu ---
To jest kwestia do poważnego zastanowienia. Zeby być dobrym producentem / naukowcem trzeba długo skilować. Żeby być dobrym w obu dziedzinach trzeba skilować bardzo długo. Zwrot takiej inwestycji lp i kasy na skile to raczej długoterminowa gra
SokoleOko:
--- Cytat: 2M1R w Września 15, 2009, 13:04:25 ---Mam pytanko czy warto już na starcie gry przystąpić to jakiegoś Corpa?
--- Koniec cytatu ---
Warto wstąpić do Unseen Academy. To polska korporacja szkoleniowa, gdzie w 2 miesiące nauczysz się radzić sobie w grze i zarobisz pierwszą porządną kasę.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej