Eve Online > NoobGarten
Łowca nagród i pare innych pytanek
Straszny:
ogolnie bycie mercenary jest fajne tylko z nazwy, ci którzy próbowali tak się "znaleść" w grze i szukali w tym dodatkowej midoności - zawiedli się mocno, tak naprawdę funu jest jeszcze mniej niż w najgorszych wariantach poswar... na ogół sprowadza się do kampienia 24/24 stacji z goścmi na których dostało się zlecenie, i wypowiedziało w empire wojne z tego powodu, najczęściej celem jest mniejszy korpik piracki który trzeba odstrzelić/udupić/zanudzić na śmierć Twoim większym. Płaci ten który oberwał bo tamci zostali wynajęci przez innego handlarza któremu Twój handlarz zalazł za skórę zbyt niskimi marżami etc...
prawdziwego pvp, fajnych skirmish-fights jest w tym co kot napłakał. A w 0.0 fajne "najemnictwo" umarło z pomysłem MC na Tortugę.
co do bounty - ja tam miałem na sobie i do 200 baniek bounty.. jak przekraczało 100 to dawałem sie odstrzelić znajomemu i tyle ;) A niech sobie zarobi. Tak jak jest teraz jest z tym bounty to jest idiotycznie do kwadratu.
Orli1983:
dlatego tez odstrzelenie spodowanie kogos kto ma wiecej niz 100 mln isk bonty na sobie powinno zabierac mu skile jak kill niezupgradowanego clona :D :knuppel2: :diabeł:
Straszny:
--- Cytat: Orli1983 w Września 15, 2009, 09:53:24 ---dlatego tez odstrzelenie spodowanie kogos kto ma wiecej niz 100 mln isk bonty na sobie powinno zabierac mu skile jak kill niezupgradowanego clona :D :knuppel2: :diabeł:
--- Koniec cytatu ---
w sumie.... niegłupi pomysł że to bounty coś powoduje..ale chyba nie tak, bo tak jak zaproponowałeś to praktycznie paraliżuje piratkę - bogaty handlarz wyznacza nagrodę za kogos - pare razy po 10x baniek... i spuszcza go z poziomu HACa do poziomu beceka...
wielka promocja kerbirstwa i potężna kara dla aktywnych pvperów, pamiętaj że dla bogatego handlarza wydanie 100 miliardów na serie bounty to może byc jak splunięcie - a za tyle kasy spuściłby skille całego korpa do poziomu klopa :laugh:
Dec Apilatour:
Ciekawie by było gdyby milicja, na swoim terenie, miałaby możliwość strzelania do takich delikwentów jak do swoich war targetów.
Khobba:
Do jakich delikwentów? Jeśli chodzi o piratów, to każdy szanujący się ma SS<-5 więc legalnie możesz nas zaczepiać gdzie tylko zechcesz >:D
Jeśli natomiast chodzi Ci o ludzi z bounty w ogóle, to jest to IMO kompletny bezsens, chyba nie muszę tłumaczyć dlaczego...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej