Eve Online > Total Noob Questions
Start - kilka pytan
devilsbirth:
Co z konkordem? Dostałeś już odpowiedź - jest różnie. Klasa w-space to poziom jej trudności w c1 jest w miarę prosto, w c5 bardzo trudno, to też jest już spisane, wystarczy poszukać poradnika o wormholach i znajdziesz tam odpowiedzi na te oraz inne pytania w tym temacie.
--- Cytat: jasombourne w Lutego 08, 2010, 18:35:21 ---*ciach*
--- Koniec cytatu ---
Daruj sobie na przyszłość takie teksty.
Templar Brave:
--- Cytat: jasombourne w Lutego 08, 2010, 18:35:21 ---*ciach*
--- Koniec cytatu ---
WTF???
--- Cytat: XIII w Lutego 08, 2010, 18:51:41 ---Daruj sobie na przyszłość takie teksty.
--- Koniec cytatu ---
LOL ;D BTW, współczuję XIII, jeśli będziesz musiał odpowiadać na "10000000 kolejnych pytań" :uglystupid2:
jasombourne:
Witam,
Czym rozni sie sec 1.0 od 0.8? Tzn szybkoscia reakcji Concord? Czy w systemach ponizej 0.5 w ogole nie ma konkordow? Jakk zrobie jettison i ktos to wezmie to przez 15 minut moge go zestrzelic? Dzieki z gory
Doom:
1 od 0,8 poza czasem reakcji concordu różni się jeszcze brakiem ratów (tu zdaje sie pojawiają się te naj bardzie śmieciowe na paskach
Concord jest tylko w High secu, High sec kończy się w systemach 0,5...
Tak możesz, tye że nie tyle strzelać w niego co nawiązać kontakt bojowy. Jak go rozwalisz agro timer z twojej strony znika i już go drugi raz nie pukniesz w ciągu tych 15 minut, jesli nawiążesz kontak przed upływem 15 minut agro to timer zresetuje się tylko dla ciebie (twój korp straci możliwość ataku) i będzie się resetował do momentu zerwania kontaktu
jasombourne:
Ok dzieki nie wiem co to te raty ale nvm. To 2 dzien gry na trialu, nie mam pojecia o skanowaniu, tzn tylko ten skaner na pokladzie czasami wlaczam. Zrobilem targeting i target painting i zamontowalem urzadzenia z tym zwiazane (ukradlem z kontenera jakims botom), mam zamontowane 3 x turret , shield booster, ten przyspieszacz 500 do 950 m/s(nie pamietam nazwy), armor repairer. Chcialbym puknac jakiegos gornika. Bylem w 0.4, na lokalu pusto, tylko jakas baza gornicza, pogrozili sentry gun to ucieklem. Moze mi ktos powiedziec jak znalezc jakiegos gornika i go zatluc, ogolnie co zrobic zeby nawiazac jakas walke pvp? (Robilem z tym jettison ale nikt nie kradl) p.s. wiem ze to dziwne ale jestem noobem i sie ucze i prosze o wyrozumialosc.
Pozdrawiam i dzieki.
Aha moj statek to ten trzeci fighter z minmatar taki dwukadlubowy co sie dostaje po tutorialu 10 czesciowym.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej