Eve Online > Total Noob Questions
Start - kilka pytan
Doom:
A podobno tyle tych altów industrialnych tam macie. Nie możesz poprosić kogoś żeby ci zrobił te amo?
jasombourne:
OMFG niech mnie dzikie penta pochlastaja. 4. raz podchodze do triala, rozmawialem na rookie chat ze 100h i dalej nie wiem kilku rzeczy.
Prosze o odpowiedzi na te pytania plz:
Czy mozna zniszczyc POSa?
Czy da rade zestrzelić Concorda?
Czytalem w jednym miesieczniku, ze pewien sojusz budowal JEDEN statek przez 9 miechow a ten sojusz(grupa sojuszy moze) to 1000+ graczy. Czy to prawda?
Jak mozna dzialac w systemach 0.0, skoro panuje tam bezprawie a ja do tej pory obracam sie w systemach bezpiecznych? Skad biora sie tam nowi gracze?
Jezeli jestem zlodziejem, piratem i w ogole zloczynca z low sec i polece do high sec, od razu dostaje w pape od Policji?
Czy te ogromne sojusze typu IT maja jednego glownego szefa czy to taka demokracja?
Co to jest c1, c2, c3 itd? Bylo o tym na forum ze od c3 to juz ekipa powinno sie ale nikt nie wytlumaczyl co to...
Prosze o krotki opis dot. korporacji, sojuszy, wplywow i ogolnie celu gry czyli poszerzania imperium. Czy to mozliwe zeby jedna organizacja zdominowala wszystkie low sec i cala gre?
To pierwsza seria moich total noob questions. Jezeli otrzymam odpowiedzi to zrodza one zapewne 10000000 kolejnych pytan.
Z gory dziekuje.
devilsbirth:
Czy mozna zniszczyc POSa? Tak, można
Czy da rade zestrzelić Concorda? Samodzielnie nie, w dużej grupie może i tak
Czytalem w jednym miesieczniku, ze pewien sojusz budowal JEDEN statek przez 9 miechow a ten sojusz(grupa sojuszy moze) to 1000+ graczy. Czy to prawda? nie wiem, nie znam się
Jak mozna dzialac w systemach 0.0, skoro panuje tam bezprawie a ja do tej pory obracam sie w systemach bezpiecznych? Skad biora sie tam nowi gracze?Skoro panuje bezprawie to się zajmuje teren i wprowadza swoje prawa. Nowi gracze normalnie tam przylatują, czasami sami, czasami w eskorcie kolegów.
Jezeli jestem zlodziejem, piratem i w ogole zloczynca z low sec i polece do high sec, od razu dostaje w pape od Policji?Dają chwilę na zmówienie pacieża, ale żeby strzelali trzeba mieć odpowiednio niski security status
Czy te ogromne sojusze typu IT maja jednego glownego szefa czy to taka demokracja?Różnie
Co to jest c1, c2, c3 itd? Bylo o tym na forum ze od c3 to juz ekipa powinno sie ale nikt nie wytlumaczyl co to...c od class - klasa w-space, takiej przestrzeni podobnej trochę do 0.0 jednocześnie innej od wszystkiego innego
Prosze o krotki opis dot. korporacji, sojuszy, wplywow i ogolnie celu gry czyli poszerzania imperium. Czy to mozliwe zeby jedna organizacja zdominowala wszystkie low sec i cala gre?Zapomnij że ktoś tu będzie tyle pisał :) za dużo tego i wszystkjo jest już napisane, poszukaj. Teoretycznie to niby możliwe, ale...
--- Cytat: jasombourne w Lutego 08, 2010, 17:55:01 ---To pierwsza seria moich total noob questions. Jezeli otrzymam odpowiedzi to zrodza one zapewne 10000000 kolejnych pytan.
Z gory dziekuje.
--- Koniec cytatu ---
OMG, what have I done? ;D
Porzeczka:
Czytalem w jednym miesieczniku, ze pewien sojusz budowal JEDEN statek przez 9 miechow a ten sojusz(grupa sojuszy moze) to 1000+ graczy. Czy to prawda? Czy 9 to nie wiem ale budowanie tytana jak weszly dlugo trwalo i byl to wysilek calego ally (zbieranie surowcow opracowywanie blueprintow itp)
jasombourne:
Uprzejmie prosze o troche dluzsze odpowiedzi...
Jak z tym Concordem? Sojusz to tyrania czy demokracja? C1 to high sec a c3 to low sec?
Prosze niech ktos sie wysili i napisze na ost pytanie. *ciach*
Pozdro i dziekuje.
Bez takich tekstów proszę, tematem forum jest gra. — Soth
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej