Eve Online > Total Noob Questions
Start - kilka pytan
Xarthias:
Poniżej czterostopniowy kurs, po którym zdecydowanie lepiej będziesz się orientował w grze:
1. Zrób tutoriale. Wszystkie. Dokładnie.
2. Wejdź na kanał CENTRALA NOOBS
3. Złóż podanie do Unseen Academy. Jeśli nie wiesz jak, to zapytaj na kanale z punktu 2.
4. Zrób szkolenia w UA. Wszystkie. Dokładnie. ;)
Doom:
Jeśli to rifter to fit masz na nim... powiedzmy typowy dla początkującego gracza.
O tym jak uprawiać w tej grze dresiarskie zachowania (canfliping jest dresiarstwem imo i to strasznie niskich lotów) pytaj sobie podobnych. :/
EDIT:
--- Cytuj ---2. Wejdź na kanał CENTRALA NOOBS
--- Koniec cytatu ---
Za takie pytanie jak w ostatnim poście jest ban z tego kanału, jak nie odemnie to od któregoś z innych operatorów :knuppel2:
--- Cytuj ---3. Złóż podanie do Unseen Academy. Jeśli nie wiesz jak, to zapytaj na kanale z punktu 2.
4. Zrób szkolenia w UA. Wszystkie. Dokładnie.
--- Koniec cytatu ---
Obowiązkowo radzę przeczytać statut akedmii i się do niego stosować :diabeł:
horax:
--- Cytat: jasombourne w Lutego 09, 2010, 13:42:17 ---Ok dzieki nie wiem co to te raty ale nvm. To 2 dzien gry na trialu, nie mam pojecia o skanowaniu, tzn tylko ten skaner na pokladzie czasami wlaczam. Zrobilem targeting i target painting i zamontowalem urzadzenia z tym zwiazane (ukradlem z kontenera jakims botom), mam zamontowane 3 x turret , shield booster, ten przyspieszacz 500 do 950 m/s(nie pamietam nazwy), armor repairer. Chcialbym puknac jakiegos gornika. Bylem w 0.4, na lokalu pusto, tylko jakas baza gornicza, pogrozili sentry gun to ucieklem. Moze mi ktos powiedziec jak znalezc jakiegos gornika i go zatluc, ogolnie co zrobic zeby nawiazac jakas walke pvp? (Robilem z tym jettison ale nikt nie kradl) p.s. wiem ze to dziwne ale jestem noobem i sie ucze i prosze o wyrozumialosc.
Pozdrawiam i dzieki.
Aha moj statek to ten trzeci fighter z minmatar taki dwukadlubowy co sie dostaje po tutorialu 10 czesciowym.
--- Koniec cytatu ---
polataj troche po systemach 0.4 i mniej a pvp samo Cie znajdzie.
jasombourne:
Ok dzieki. Pytanie pomocnicze jedno (sorry) : te tutoriale wszystkie o ktorych napisales to te z mining tez i innych dywizji? Agenci mowia pozniej o epic missions itd to tez robic? Jest opcja ze dojde do pvp na trialu w ogole?
p.s. nie jestem dresem, sorry za dresiarskie podejscie ale jak w real life jestem przyzwoity to eve moge chyba troche poszalec (w druga strone to nie dziala zapewne)?
Aenyeweddien:
Wątek wyczyszczony z rozważań nt dresiarstwa Aeny
--- Cytat: Doom w Lutego 09, 2010, 14:43:31 ---jeśli chodzi o to:Agentów tutorialowych jest 5 (tutorial bojowy, zaawansowany tutorial bojowy, skanowanie, industry i chyba handlowy (?) Wszyscy agenci siedzą na jednej stacji
Epic misions to seria 50 misji teoretycznie level 1, ale kilka z nich jest dość trudnych, są warte zrobienia z jednego powodu, jak na l1 misje nagrody są bardzo konkretne (duzo isków na początek), a czasem bonusowo dochodzą też skill booki. Ale ogólnie epiki obowiazkowe już nie są
--- Koniec cytatu ---
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej