Eve Online > Total Noob Questions
Start - kilka pytan
Orli1983:
chce stworzyc triala ale nie wiem do czego moze mi sie przydac w czym beda ograniczaly go skile '/
Goomich:
Najpierw jest ci postać potrzebna, a potem ją tworzysz. Po co marnować kasę na odwrotną sytuację?
Dormio:
--- Cytat: Orli1983 w Października 08, 2009, 15:00:19 ---chce stworzyc triala ale nie wiem do czego moze mi sie przydac w czym beda ograniczaly go skile '/
--- Koniec cytatu ---
Nie do końca rozumiem co chcesz osiągnąć ???
No bo sam powiedz w jakim celu tworzysz triala ?
Poza tym to nie trial jest w EVE ograniczony (nie licząc ograniczenia czasowego) tylko możliwości postaci jaką tworzysz na takim koncie. Poza tym tych ograniczeń jest więcej np. dotyczą handlu pomiędzy graczami.
Po wykupieniu subskrypcji wszelkie ograniczenia trialowe znikają i nie musisz zakładać kolejnego konta. W EVE konto trialowe staje się docelowym po wykupieniu subskrypcji.
magni:
--- Cytat: SokoleOko w Września 01, 2009, 13:22:59 ---SS-a możesz oczywiście odrobić - przyrasta za każdego zabitego "rata" (NPC, czerwony krzyżyk), czy to na misji, czy to na belcie.
--- Koniec cytatu ---
niestety nie jest tak slodko... ss przyrasta za kazdego NPCa ubitego na pasku ale NIE na misji... na misjach w ktore sie wlatuje przez "accelerate gate"nie dostaje sie wzrostu ss (a to jest jakies 90% misji)
wiem to na pewno bo kiedys sam sie meczylem tak z ssem i nawet petycje w tej sprawie napisalem, na ktora dostalem powyzsza odpowiedz :)
Goomich:
A nawet jak masz zwykłe enpece, to ssa dostajesz za jednego, najlepszego w ciągu ostatnich 15, czy 20 minut.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej