Eve Online > Total Noob Questions

Start - kilka pytan

<< < (4/42) > >>

SokoleOko:

--- Cytat: Pan Lager w Września 01, 2009, 13:04:58 ---W związku z tym że doświadczenie w PvP mam  zerowe  :-\
 może mi ktoś powiedzieć  jakie są następstwa po tym jak powiedzmy uda  mi się zniszczyć  jakiś cel  (z neutralnym standingiem)  w low sec. Np. 0.4 ?

--- Koniec cytatu ---

Jeśli cel nie miał aggro (czyli w overview nie był podświetlony na czerwono), utracisz trochę security status. SS-a tracisz w zależności od security rating systemu. Jeśli mówimy o lowsecach, to najwięcej tracisz w 0.4, najmniej w 0.1.

SS-a możesz oczywiście odrobić - przyrasta za każdego zabitego "rata" (NPC, czerwony krzyżyk), czy to na misji, czy to na belcie.

Przelicznik jest mniej więcej taki - odrobienie jednego killa w 0.4 to dla mnie dwie dobre misje L4 w hisecu lub 4-5 ratów wielkości BS-a w lowsecu (na paskach, czyli asteroid belts)

Kara Mon:
Nalezy tez liczyc sie z faktem ze dostaniesz criminal countdown przez 15 minut , wtedy kazdy gracz moze do ciebie strzelac bez utraty SS, a na dodatek beda do ciebie strzelac sentry pod bramami i stacjami.

Do tego jest wysoce prawdopodobne ze duza czesc bywalcow low sec czyli milicja zacznie do ciebie strzelac , nie wiem w sumie jak z innymi ale Minmatarska milicja najpierw strzela pozniej zadaje pytania gdy kogos takiego zobacza (normalnie nie zawracaja sobie glowy neutralami)

Pan Lager:
To już mniej więcej wiem na czym stoję  O0
  Dzięki za info   

Orli1983:
prosba o wklejenie nazw skili niemozliwych do skilowania na trialu :P

Dormio:
Jest ich troszkę i pewnie nikomu się nie będzie chciało.

Anyway - do czego to Ci potrzebne ? Planowania rozwoju postaci ? Zainstaluj sobie evemon i tam masz obie rzeczy za jednym zamachem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej