Eve Online > Total Noob Questions

Start - kilka pytan

<< < (6/42) > >>

devilsbirth:
Co do ss - za raty na misji jak najbardziej dostaje sie ss, ale muszą to być statki frakcji piracich, a i od tego są wyjątki (np w Worlds Collide nie ma przyrostu ss mimo, że walczy się z piratami). Cykl wynosi 10 minut od zabicia pierwszego rata w cyklu, więc może to być minut 11, 14, 15, ale nie mniej jak 10 i przyrost jest za _jednego_ "najbogatszego" rata w cyklu. Czasami dodawanie lubi się "zawiesić" i np. przez pół godziny nie dodać ani promila. Przyrost zalicza każdemu kto oddał choć jeden strzał w danego rata, ss nie dzieli się tak jak bounty, każdy uczestniczący w zabiciu dostaje tyle samo, chyba nawet nie trzeba być we flocie z osobą która zadaje final blow/ma największy dmg.

uliczny:
Witam wszystkich  :)
Jestem nowym noobkiem jesli chodzi o gre EVE zielonym jak kazdy poczatkujacy majacym nadzieje ze znajde kogos kto zechce mi pomoc na poczatku sluzac dobra rada
Staram sie ogarnac wszystko co dla nas juz zostalo napisane lecz jak wiadomo pytan moze byc znacznie wiecej ...  ;)

[img=http://img3.imageshack.us/img3/1945/screenhunter02oct100726.th.gif]

Moze mi ktos podpowiedziec co mialbym zrobic zeby laserki ktorem mam zamontowane zaczely w koncu dzialac  :-\
W sumie problem nie jest w laserkach a w kamykach bo niebardzo kumam co mam z nimi zrobic ... a siedze juz ladnych pare godzinek na tym

Prosze o wyrozumialosc  . To co podpowiada Aura niezdaje egzaminu a moze ja cos zle robie  :-\

Pozdrawiam i z gory dziekuje

Aenyeweddien:
Witaj...

Jeśli chodzi o dobre rady to polecam Ci szkółkę Unseen Academy...

A odnośnie Twojego pytania posiadasz soczewki nie od tych laserków.
Masz 4 wielkości laserków:
1) Small montowane na statkach klasy Fregata - szkiełka Small (oznaczenie S)
2) Medium na statkach Cruise  i BattleCruise - Szkiełka Medium (oznaczenie M)
3) Large na statkach typu Battleship - Szkiełka Large (oznaczenie L)
4) Extra Large na statkcha klasy Capital - Szkiełka Extra Large (oznaczenie XL)

Mając Dual Light Beam Laser I posiadasz laser o wielkości Small czyli potrzebujesz szkiełek z oznaczeniem S

GolgenBoy:
Witam wszystkich.
Mam takie pytanko czy grając na trialu mogę przekazywać isk pomiędzy moimi postaciami?

SokoleOko:
Postać trialowa nie ma opcji "give money".

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej