Eve Online > NoobGarten

Powracające pytanie o rasy...

<< < (2/4) > >>

amra:
     Zlej wszystki mądrych ;).

Wybierz co chcesz robic w eve, upatrz sobie statek ( różne fora itd )  i rób skille pod ten statek nie pod rase. Chra zmieniaj jak masz brzydsza mordke lub nie wczuwasz sie w rase tylko.
    Na poczatku masz 2 remapy atrybutów, wiec warto poskilować skille polepszajace szybkość przyswajania sobie wiedzy w eve do tego można zrobic remap z wymaksywana mem + int, a jak już bedziesz miał te skille to następny remap na docelowe atrybuty, do tego czasu bedziesz już całkiem dobrze rozumiał system skillowania.

Osobiscie ja bym na twym miejscu załatwił sobie drugiego triala i tam zrobił docelowy char.
Na docelowym puścił bym lernings z max attrib mem + int
A narazie przez czas triala pobawił bym sie tym charem co masz aby rozpoznać eve i jeśli ci się spodoba to po trialu przedłużyłbym już tylko docelowe konto.

Dormio:

--- Cytat: Kane McCallan w Kwietnia 01, 2009, 21:59:56 ---Osobiscie ja bym na twym miejscu załatwił sobie drugiego triala i tam zrobił docelowy char.
Na docelowym puścił bym lernings z max attrib mem + int
A narazie przez czas triala pobawił bym sie tym charem co masz aby rozpoznać eve i jeśli ci się spodoba to po trialu przedłużyłbym już tylko docelowe konto.

--- Koniec cytatu ---
To bardzo dobra rada. "Docelowy" char na drugim koncie skillowany pod learningi w pierwszym roku już da oszczędności. Szkoda co prawda bonusu do czasu skillowania, bo podobobno można dojść do BSa w te 14d, ale... szkoda byłoby nim latać (bo za szybko robiłby puff), więc na jedno wychodzi.
Testując EVE na jednym koncie, a tworząc docelowego char'a na drugim popełnisz mniej błędów, a i czasu nie będziesz niepotrzebnie tracił. Docelowo przymuje się za optimum zrobienie lvl4 zarówno dla basic jak i adv learningów, ale gorąco Ciebie namawiam by dokończyć basic na 5 (może być po zrobieniu adv na 4). Przyda się.

No i jak dotąd nikt Ci nie dał najważniejszej rady - nie siedź w NPC korpie, dużo więcej zyskasz idąc nawet do najmniejszego korpa graczy niż siedząc w korpie startowym. Szczerze polecam Unseen Academy - robią naprawdę dobrą robotę.

Sirhan:
Wszystkie lerny 4/4 to 14 dni bez zużywania żadnego remapu atrybutów, z implantami +3 (można odpuścić charyzmę co zaoszczędzi parę dni), da to jakieś 950k sp w lerningach, czyli ok. 1kk w sumie. Wciąż jest ok. 600k sp na bonusie, a jeśli to co się dzieje obecnie nie jest bugiem i nie zostanie zaraz naprawione to nawet ze trzy razy tyle (a dzieje się tak, że dłuuugi skill włączony do nauki przed przekroczeniem 1.6kk sp zrobi się cały z bonusem x2).

pi_vo:
To co piszecie wydaje sie rozsądne, więc grzecznie się zastosuje :) (a tak na prawdę to po części już się zastosowałem :>).

Co do korporacji: szczerze mówiąc nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić jakie profity mogą płynąć z bycia w korporacji. Gram już dobre 1,5 tygodnia (około 1 - 1,5 h dziennie) a jeszcze chat-window do końca nie opanowałem :D

Voulture:
Korporacja to gra z ludzmi zywymi, to wpsolpraca i wpsolna zabawa. To mozliwosci osiagania rzeczy o ktorych samemu mozesz pomarzyc. To pomoc i rada w razie potrzeby. No i jedyny sens gry w eve tak naprawde ;]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej