Eve Online > NoobGarten

Powracające pytanie o rasy...

<< < (3/4) > >>

pi_vo:

--- Cytat: Voulture w Kwietnia 02, 2009, 19:12:09 ---Korporacja to gra z ludzmi zywymi, to wpsolpraca i wpsolna zabawa. To mozliwosci osiagania rzeczy o ktorych samemu mozesz pomarzyc. To pomoc i rada w razie potrzeby. No i jedyny sens gry w eve tak naprawde ;]

--- Koniec cytatu ---

Oczywiście masz rację i w pełni się z Tobą zgadzam  :) Jeżeli chodzi o gatunek gier MMO mam pewne doświadczenia i wiem, że granie solo w grze predestynowanej do rozgrywek w grupach jest bezcelowe. Jednak zalety jakie przedstawiłeś można przyporządkować każdej z popularnych gier MMO.

Moja niewiedza polega raczej na tym, że w chwili obecnej nie jestem w stanie wyobrazić sobie jak wygląda endgame, jakie są możliwości interakcji między graczami w obrębie korporacji, jakie profity płyną ze wspólnego latania itp :) Myślę, że dziś do tego przysiądę i poszukam jakiejś korporacji. W końcu nadszedł piątek, więc pogram może trochę dłużej niż godzinę.

Straszny:
Jedną z różnica z tamtymi grami jest to ze tu nie ma czegoś takiego jak end-game w rozumieniu WOW czy WARH, nie da sie zakończyć skillowania postaci i tylko potem dobierać najlepsze itemki. Możesz maskować kolejne statki, ale nigdy nie skończysz rozwoju chara.

Ellaine:
Da się pod daną klasę statku :)

Tj możesz np wymaksować skille na cepa i potem tylko zbierać na jakieś oficerskie 1MN MWD czy cuś :)

Ezachiel:
@ Scary nie przesadzaj ... mozna zakończyć skillowanie w dowolnej chwili .. tylko po co ? Można np zrobic skille na 5 w danej specjalizacji i na tym zakończyć, tak samo itemki, są takie ktore mozna by okreslic mianem end-gamowych, tak, np pirackie bs-y, maraudery, black ops-y czy tytany, do tego end-gamowy fit w postaci oficerskiego, deadspeace itp ... i masz statek wart tyle co wynosi miesieczny zysk ze wszystkich endowych moonów w 0.0 .. można, tylko po co, taki statek padnie pewnie nieco wolniej niż inny zwykły tech II fitowny bs, ale jak go zlapie sredni roam to i tak padnie, moze nie sam, ale padnie ... oczywiscie mozna go też trzymać w hangarze jak prawdziwy e-peen ;)

Khobba:

--- Cytat: Albi w Kwietnia 03, 2009, 10:16:32 ---Da się pod daną klasę statku :)

Tj możesz np wymaksować skille na cepa i potem tylko zbierać na jakieś oficerskie 1MN MWD czy cuś :)

--- Koniec cytatu ---
Ta, z tym, że nawet latając ze zmaksowanymi skillami na cepa i frakcyjnym fitem, zapomnisz się, napatoczysz na 3 gości we frejkach za 5m i żegnajcie polycarby, gistii a-type i przy odrobinie szczęścia parę implancików też.

@edmund:
no właśnie :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej