Eve Online > NoobGarten

Nowy Gracz -> Jaki Statek i Jakie Skile?

<< < (12/17) > >>

Doom:

--- Cytuj ---Sleepersy to troche inna sprawa, nie wiem jak u nich to wygląda.
--- Koniec cytatu ---
Poza tym że ten kto tego użyje na nich robi się primary (podobnie jak z EW i dronami) to jakoś różnicy nie widać

Ellaine:
Sleeperzy miewają mocne statki w relatywnie małych ilościach, używanie na nich EW ma więc głębszy sens.

vigo70:
Allo allo Panie i Panowie,
pytanie mam podobne jak temat wiec nie ma sensu nowego topicu otwierac.

Jestem Amarrem, latalem sobie Coercerem w misjach lvl I i szlo piknie (zazwyczaj)
ale.. na misjach lvl II hmm... corek chyba jest za slaby 2x mi go szybko zniczyli,
no to zakupilem Arbitratora i.. tu mam pytanie jak go uzbroic??

Mam w nim obecnieHeavy Beam Laser I 2 szt., myslalem by wladowac jeszcze jakiegos missile lunchera tylko jakiego??, heh co ja sie tu bede wymadzal,
macie duzo wieksze doswiadczenie, plizz o podpowiedz jak go sfitowac, oczywiscie biorac pod uwage ze jestem noobem i skile dopiero sie robia.

pozdro
 :)

Ezachiel:
Wsadz tam assault launchera, to jest bardzo dobre na fregatki. Dodatkowo, pamiętaj o 5 dronkach, medium i small. Jak złapiesz agro wyzucasz drony i wskazujesz im cel. Latanie arbim bez dron mija się z celem.
No i ja osobiście bym zamienił beam na pulse, pulse maja lepszy tracking ale gorszy zasieg. Zaby zagrować npc-a nie trzeba go trafic, wystarczy do niego strzelać.

Pol Kent:

--- Cytat: vigo70 w Kwietnia 20, 2009, 07:54:16 ---Jestem Amarrem, latalem sobie Coercerem w misjach lvl I i szlo piknie (zazwyczaj)
ale.. na misjach lvl II hmm... corek chyba jest za slaby 2x mi go szybko zniczyli,
no to zakupilem Arbitratora i.. tu mam pytanie jak go uzbroic??

--- Koniec cytatu ---

Nie chcę się mądrzyć, więc napisze tylko czytaj bonusy shipa którym latasz/chcesz latać. I tak go fituj żeby wykorzystywać bonusy które Ci daje. Oczywiście są różne "nie ortodoksyjne" fity na różne shipy ale to dlasza perspektywa.
Arbitrator ma bonusy do dron. Jak nie masz dron lub masz kiepskie to przesiadaj się na Omena/Mallera.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej