Eve Online > NoobGarten

Nowy Gracz -> Jaki Statek i Jakie Skile?

<< < (11/17) > >>

Ezachiel:
No, jeszcze jak by po 10 salwie burtowej im odpadały elementy kadłuba ( np spadał zasięg targetowania bo odpadła antenka ) i spadała ilość HP na hull to już wogóle było by bardzo matari real  O0

Rabbitofdoom:
Raczej wszystkie matarskie statki powinny miec x% na self destruct on salvo.

Zestaw cap daje dostep do praktycznie wszystkich modow do capa t2. Jesli dobrze pamietam tylko RCUII wymaga grid upgrades na 5. Jesli ktos planuje latac ammarskimi statkami bez bonusa do ograniczenia zurzycia pradu przez lasery to jest to praktycznie must have aby taki statek byl stable.
Energy grid upgrades 4
Energy managment 4
Energy systems operation 4
Energy emissions systems 3(jesli ktos planuje uzywac modow do wysysania lub niszczenia capa na wrogich statkach, Uwaga: Na npc stosuje sie wylacznie moduly do wysysania capa bo maja go nieskonczonego wiec neutralizery nic im nie robia.)

Ezachiel:
Zapomniałem o cap rechargerach jak robiłem rozpiskę, fakt energy gird upgarde jest must have też u amarrów

Frugos:

--- Cytat: Rabbitofdoom w Kwietnia 03, 2009, 11:16:03 ---Uwaga: Na npc stosuje sie wylacznie moduly do wysysania capa bo maja go nieskonczonego wiec neutralizery nic im nie robia.)

--- Koniec cytatu ---

NPC mają skończonego capa, co za tym idzie nos po pewnym czasie przestaje dawać energię. Na dodatek NPC obywają się bez energii całkiem dobrze, wyssanie do sucha capa nie powoduje żadnych efektów.

Sleepersy to troche inna sprawa, nie wiem jak u nich to wygląda.

Rabbitofdoom:
Na to samo wychodzi neutralizer nic nie robi ratom.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej