Eve Online > NoobGarten
Amarr - jaki statek :)
Skeer:
Col, ale Ty masz na myśli gaty w low, czy w 0.0?
Bo ja mając sentry ze sobą to i w Arazu bym ownował ;)
Poza tym napisałem wyraźnie, że mogą się zdarzać wyjątki i Ty chyba się do nich załapujesz :)
EDIT
Da się wyspecjalizować. Pilgrim potrzebuje tylko cloaking lvl 4 dodatkowo, żeby cov ops cloak fitować.
EDIT 2
Najpierw zrób sobie cruza, np arbitratora, podciągnij na nim fit, a potem Recona. Posiadanie Recona z fitem na lvl 2-3 to zwyczajny bezsens, albo będzie Ci się kurzył w hangarze, albo będziesz mocno ryzykował drogą wtopę wynikającą tylko ze słabych skilli.
Poza tym tak jak Col pisał - dla reconów amarrskich ważne jest mieć jak najlepszy set skilli od capacitora, wszystkich, a nie tylko Energy Management i Energy Systems Operation :)
gosti:
Bede mowil tylko o walkach w 0.0.
Przed nerfem curse/nano-sacri byly jak dla mnie najlepsze do solowania. Pilgrim tez byl dobry, ale raczej do zabijania ravenow na beltach. Kazda walka na bramie byla ryzykiem - a noz przeciwnik ma kolegow system obok. Nano shipem sie odlatywalo w razie czego, pilgrim walczy na close i ciezko bylo szybko uciec.
Obecnie nano-cruisery przeszly do lamusa (moze vagas nie, nie wiem). Curse widze jedynie jako wspomagacza do gangu, zbyt miekkie toto moim zdaniem na solo.
Sacri. Latalem zarowno nano jak i tank sacri. Nano juz odpada, za to jak sie stankuje sacri to skurczybyk robi sie twardy :p Mozna cos pomyslec o solo obecnie w stankowanym sacri, no ale oczywiscie zabawa skonczy sie na pierwszej campie na bramie.
Heavy Aassault Missile > Heavy Missile. Chyba, ze wolisz 250dps zamiast 400. A jak czasem widzialem killmaile z heavy missilami i bez zadnego BCU, to nasuwalo mi sie tylko jedno pytanie: po co fitowac HACa z dpsem AF?
Zealot - imo zajebisty do gangow. Pulse laserki, scorche i jedziemy holote z 30km :p Ewentualnie beamy na flote i gwalcimy dictory/ceptory. Solo - nie wiem. Nigdy tym nie latalem.
Pilgrim - z amarrskich imo najlepszy do solo w QR. Tyle tylko, ze to solo sie bedzie ograniczac do zabijania ravenow/innych BS na beltach w 0.0. Ja tam go fituje na 2 reperki i rigi do naprawy + 2 nosy i neut. Zabic BSa na belcie to zaden problem. Samotny HAC zazwyczaj tez (nie kazdy). Tylko wlasnie... czy bedzie samotny? :p
WB78:
właśnie dlategopytam teraz żeby jak już sobie takiego sprawić to mieć skile dobre.
Wyjaśnijcie mi jeszcze jedno jak to jest że Pilgrim może podejść niezauważony blisko a Curse już nie ??
Colonel:
--- Cytat: wb78 w Listopada 15, 2008, 13:06:07 ---właśnie dlategopytam teraz żeby jak już sobie takiego sprawić to mieć skile dobre.
Wyjaśnijcie mi jeszcze jedno jak to jest że Pilgrim może podejść niezauważony blisko a Curse już nie ??
--- Koniec cytatu ---
Moze podejsc bo Pilgrim uzywa Covert-ops Cloaking Device a Curse niestety nie moze...w zwiazku z tym Pilgrim moze latac / warpowac w aktywnym maskowaniu a Curse juz nie...mimo swoich zabijackich bonusow do neutralizerow i nosferatu Curse nie zakradnie sie niezauwazony do ofiary...Pilgrim - Owszem >:D
Skeer:
Żeby było jasne - cov ops cloak powoduje delay w locku. Jakieś 4-5 sekund nie możesz zalockować niczego po decloaku.
Więc nie do końca jest tak, że podchodzisz i już na 100% masz ofiarę :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej