Eve Online > NoobGarten

Amarr - jaki statek :)

<< < (4/4)

Luisa:
Hm... Zealot fajny ship, zwłaszcza jak ma się dobre gunnery, jednak na solo raczej słabo się nadaje z tego względu, że ma tylko 3 med sloty, a latarki sporo capa zjadają :) W sumie dawno nim nie latałem, ale jakoś ostatnio mnie naszło na latanie dictorami, logisticami i takimi innymi pierdołami :) Pieprzeniecie i tracking ma, zasięg też całkiem całkiem.

Sacrim trochę latałem na nano, ale jakoś mi ten ship nie pasuje. Jak dla mnie to ma beznadziejny dps, za to ma świetny tank :)

Pilgrima nigdy nie próbowałem, choć już od dawna sobie obiecuję :P
Cursem bez snake-ów, imho średnio się opłacało latać. Można było zrobić lepszy ficik bez nano, nie wiem jak teraz bo po patchu jeszcze nie latałem.

W ogóle to jeśli dopiero zacząłeś grać to może idź na początku w stronę Harbinger-a :)) Świetny ship, możesz ubezpieczyć, więc jak go wdupisz to dużo nie stracisz. Zrób sobie do niego medium guny T2 (pulsy, beamy też się przydadzą ) no i armor tank t2 i na pewno będziesz miał z nim sporo radochy :)

gosti:
Co do sacri i cursa, to sie za bardzo nie zgodze.

Nano sacri z 2 bcu i heavy assault missilami dzieki full dmg na 20km i wyborem rodzaju dmg, bylo imo najlepiej EFEKTYWNIE zadajacym obrazenia nano hacem :)
Co znaczy efektywnie w tym przypadku? Tzn nie dzialajacym gleboko w falloffie i nie strzelajacym em/thermal w t2 matarow. Fakt, potrzebny byl web, ale jak juz sie takiego vagasa/ishtara webnelo, to om nom nom :p

Cursem latalem zarowno w gangach jak i solo. Calkiem sporo prawde mowiac. Snejki owszem pomocne, ale bez nich tez dawalo rade latac efektywnie.

Wracajac do tematu to potwierdzam. Na poczatku zabawy z amarrami celuj w Harbiego z t2 fitem.

Rabbitofdoom:
Arbitrator/Curse to znakomite statki jesli planuje sie cross train do gallente. Co przy lataniu ammarami jest chyba najlepsza opcja jako druga rasa.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej