Eve Online > Patche i dodatki

Empyrean Age 1.1 - ukryty nerf ???

<< < (12/14) > >>

Straszny:
ale jaki midpoint? Proszę Cię -  przeczytaj to co napisalem - dotyczy to tylk dropu w obrębie grida gatea. I nie zdziwiłbym sie gdyby działało dokładnie tak samo jak bańki przechwytujące.

Mój pod zdechł na okolicach 100 km od gatea. Jednej rzeczy nie jestem pewien - czy zdechł przed gatem czy za nim - wtedy BS smartbomber działałby tak samo jak te bańki z 0.0.

Nie pisałbym rzeczy głupiej bo przecież takie mozecie sobie zweryfikować, od razu założyłem ze ktoś to przecież sprawdzi  :). Ale obawiam sie ze nie ja, dla mnie polowanie w lowsecu to ekhm szkoda czasu na zbyt tani loot, za duzo T1 a potem musze dyrdać sie z npcami dla SSa  ;)..

Goomich:
Kiedyś, gdziesz czytałe o gangu, który leciał Tribute w stronę Geminate. Ich scout wpadł własnie na takiego mothershipa stojącego 100km przed gejtem i smartującego wszystko co przelatywało.

Niestety, nie umiem teraz tego znaleźć, najbliższe będzie to:

http://myeve.eve-online.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=514539&page=1#3

Xarthias:
Ale ja nie mówię o smartkach na midpointach tylko o bańkach, bo to też często powtarzany mit :) (sorry, może trochę chaotycznie napisałem, ale z telefonu kiepsko się konstuuje posty :P ).
Scary, ja nie neguję tego, że straciłeś cepa w ten sposób. Chodzi mi raczej o to, że to raczej jakiś błąd niż zamierzone (i powtarzalne) działanie.
Poproszę chłopaków, żeby to przetestowali i dam znać.

Straszny:

--- Cytat: Mona X w Wrzesień 03, 2008, 09:34:13 ---Kiedyś, gdziesz czytałe o gangu, który leciał Tribute w stronę Geminate. Ich scout wpadł własnie na takiego mothershipa stojącego 100km przed gejtem i smartującego wszystko co przelatywało.

Niestety, nie umiem teraz tego znaleźć, najbliższe będzie to:

http://myeve.eve-online.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=514539&page=1#3

--- Koniec cytatu ---

o właśnie coś takiego mi sie przytrafiło :).. ja wtedy specjalnie wróciłem do nich zeby sprawdzić co sie stało, bo nie mogłem uwierzyć jak jajko stracilem

I jest to właśnie zamierzone, powtarzalne działanie, taktyka wykorzystania specyficznej mechaniki gry a nie przypadek czy lag/desync .

pticu:
ja kiedys zdazylem zobaczyc brame, blysk,lag i stacja, bylem w shuttlu :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej