Eve Online > Patche i dodatki
Empyrean Age 1.1 - ukryty nerf ???
myst1q:
--- Cytat: [BUFU] Pticu w Wrzesień 03, 2008, 11:05:04 ---ja kiedys zdazylem zobaczyc brame, blysk,lag i stacja, bylem w shuttlu :D
--- Koniec cytatu ---
musial by ciebie trafic minimum dwoma, liczac, ze bedzie mial 8 i ze strzelal seria po dwie [i liczac, ze na skillach 5 czeka sie 8sekund] to strzelal by nimi co 4 sekundy. imho duzo czasu na wywarpowanie podem.
cos krecicie. jak sam powiedziales LAG byl, wiec moze doleciales do gate, i wtedy ciebie puknal.
Ellaine:
Fantastyczna taktyka zdecydowanie warta przetestowania :)
pticu:
a odpal 8 sb co 1 sekunde, masz czas doleciec do gate?, skoro czas na reload sb to 8 sekund to moze strzelac nonstop co jedna sekunde, lub mocniej co 2-3 sekundy
Straszny:
--- Cytat: [BUFU] Pticu w Wrzesień 03, 2008, 16:17:03 ---a odpal 8 sb co 1 sekunde, masz czas doleciec do gate?, skoro czas na reload sb to 8 sekund to moze strzelac nonstop co jedna sekunde, lub mocniej co 2-3 sekundy
--- Koniec cytatu ---
Prościej bedzie 2-3 BSy. Nawet nie trzeba wtedy specjalnie synchronizować.
Xarthias:
--- Cytat: Kha'gr Verti z forum unseen.pl ---Przetestowane - nie działa.
Sposób sprawdzania: Dominix z 6 smartbombami ustawiony w systemie 0.0 dokładnie na linii pomiędzy 2 gateami w odległości 150, 100 i 50 km od gate. Smartbombki odpalane z opóźnieniem tak by się na siebie nakładały. Warpujący w obie strony BS z shieldem na maks. Przed warpem BS ustawiany dokładnie na linii łączącej oba gate. Warp był wykonywany w obie strony tzn BS przechodził przez strefę rażenia smartek raz przy wychodzeniu z warpa a raz przy wchodzeniu w niego. W żadnym z przetestowanych przypadków nie stwierdzono ubytku shielda choćby o 1 punkt.
Gwoli ścisłości w części eksperymentu pomagał Zugub. Za pierwszym skokiem odnotował on spadek shielda, jednak pomimo kilkunastu powtórzeń nie udało się tego osiągnąć ponownie. Może to był strzał rata na gate a może muszą być spełnione jakieś ekstra warunki o których nie wiemy a które przypadkowo zadziałały.
--- Koniec cytatu ---
A co jest w tym wątku na eve-o takiego? Ja nic nie znalazłem nt smartbomb na 150km od gejta...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej