Eve Online > Patche i dodatki
Empyrean Age 1.1 - ukryty nerf ???
Dormio:
W opisie można znaleźć:
--- Cytuj ---Drones are now affected by all forms of ECM jamming.
--- Koniec cytatu ---
No i niby hurrrrraaaaa... bo w końcu ECM burst będzie wyłączać lockowanie dronek, ale nie wiem czy do PVE to mi potrzebne (które pirackie faction notorycznie ECMuje: serpentis czy guristas ?).
Ciekawe ile jeszcze takich "kfiatkuf" mamy w tym patchu (nie mam siły i chęci sprawdzać co tam jeszcze ciekawego jest) ? >:(
Edit:
--- Cytuj ---8 Militia stations now have working Science and Industry tabs. The stations can be found at (...)
--- Koniec cytatu ---
A to na grzyba ? Militia ma walczyć a nie zajmować się R&D !
Oxylan:
Wiec bedzie mozna jamowac fightery pilotow carierow i super capsow, bardzo ciekawy pomysł nyx i jego zerowe dps,no chyba ze fightery mają imunitet o czym nie wiem =] Jamowanie dron to najwieksze dziwadlo ktore mogli wymyslic w tym update ^^
Voulture:
Na capsy to zbedne - po co jammowac cos, co mozna rozpieprzyc ze smartki? :)
To raczej na male statki...
Goomich:
Lepiej je później zebrać, niż rozpieprzać. :)
litestep:
Ja się bardziej zastanawiam jak w praktyce silny będzie nerf suicide ganków. Oczywiście CCP zamiast po prostu usunąć wypłatę ubezpieczenia przy rozwaleniu przez concord kombinuje jak zrobić to inaczej -_-
"# Initiating warp will now cancel self destruct of a ship or pod." - to dopieru jest chamski nerf - wlatywanie na prawdopodobnie kampioną bramę z rozpoczętym selfdestructem było bardzo fajną strategią :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej