Eve Online > Patche i dodatki
Empyrean Age 1.1 - ukryty nerf ???
Goomich:
Zamiast ustawić, żeby instalator kasował ten plik w katalogu z grą, to ustawili, żeby kasował w katalogu głównym dysku. Jak ktoś miał Eve na tym samym dysku co windowsa, to po resecie miał niespodziewajke.
myst1q:
--- Cytat: Mona X w Wrzesień 02, 2008, 17:02:30 ---Zamiast ustawić, żeby instalator kasował ten plik w katalogu z grą, to ustawili, żeby kasował w katalogu głównym dysku. Jak ktoś miał Eve na tym samym dysku co windowsa, to po resecia miał niespodziewajke.
--- Koniec cytatu ---
po co ewce boot.ini byl? no nie wazne...
jak narazie to wnerwia mnie to, ze nie moge sie zalogowac T_T
KKRT:
--- Cytat: Colonel w Wrzesień 01, 2008, 22:51:53 ---wiesz ile pilgrimow zjadly mi bloby?
..pewnie nie, dlatego wlasnie tak mnie to irytuje...
ale pilgrimy to malo, jeden nasz korpowicz wdupil w takim latajacym Jita komplet slejwow...to sie idzie wpienic !!!
konkord z hajseka powinien przylatywac i ich napiepszac za nielegalne zgromadzenia...
--- Koniec cytatu ---
Jak mozna stracic pod'a w low secu? :>
Straszny:
--- Cytat: Karantha w Wrzesień 02, 2008, 17:22:44 ---Jak mozna stracic pod'a w low secu? :>
--- Koniec cytatu ---
;) ustawiasz BSa (czy pare BSów) na 100-150 km od gatea , w sumie lepiej na 150 za sentry, aby tylko w gridzie gate-a i idealnie na prawdopodbnej drodze dropującego z warpa celu. Właczasz komplet smarbomb - obiekt przelatując, mimo ze przelatuje z olbrzymią predkoscią teoreycznie, zgodnie z mechaniką gry zalicza komplet obrażeń od smartbomb. Giną tak i cepy, freje i jajka, nawet AFy i dykty jesli nie maja medium extendera.
misao:
--- Cytat: Voulture w Sierpień 30, 2008, 23:13:31 ---Cofniecie pzu za suicide ganki nic by nie mienilo. Po prostu indyki ginely by od Thoraxow, Rupturow wzglednie tier 1 bc. Taki brutix ma dps jak astarte...
--- Koniec cytatu ---
ja sucide gankuje brutixem >_>, full neutronkow, 4 magstaby, RCUi wziuuuuuuuuuuuuuum ( no i tank zeby sentry nie zjavbly za szybko >_>)
gankbrutix >_>
EDIT: Hmmmmm
--- Cytat: patchnotes ---Collision, undock points and station docking radius on particular Amarr, Caldari, Gallente and Minmatar station models have been fixed.
--- Koniec cytatu ---
i patchnote of the day:
--- Cytat: patchnotes ---The description of Veldspar has been fixed.
--- Koniec cytatu ---
w0000000000000000000000000t
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej