Eve Online > Patche i dodatki

Empyrean Age 1.1 - ukryty nerf ???

<< < (7/14) > >>

Voulture:
Mysle, ze oni chca b to bylo stabilne ale nie zawsze to tak wychodzi.
O patcha sie nie martw, jak server ruszy to klient zapyta cie o sciagniecie najnowszej poprawki - autopatcher sie odpali i wszystkopojdzie dobrze. Oni juz sa pzreczuleni na tym pounkcie od afery z boot.ini :D

myst1q:

--- Cytat: Voulture w Wrzesień 02, 2008, 15:34:25 ---Mysle, ze oni chca b to bylo stabilne ale nie zawsze to tak wychodzi.
O patcha sie nie martw, jak server ruszy to klient zapyta cie o sciagniecie najnowszej poprawki - autopatcher sie odpali i wszystkopojdzie dobrze. Oni juz sa pzreczuleni na tym pounkcie od afery z boot.ini :D

--- Koniec cytatu ---

jakiej afery? xD

litestep:
Tam afery- po prostu ludzie, którzy aktualizowali klienta w środku nocy, przez parę godzin po skończeniu wdrażania patcha spotkali się z drobnym problemem jakim było kasowanie C:\boot.ini co witało ludzi miłym komunikatem o niemożności zbootowania Windowsa, po pierwszym resecie :)

Straszny:

--- Cytat: Vril Ya w Wrzesień 02, 2008, 15:47:47 ---Tam afery- po prostu ludzie, którzy aktualizowali klienta w środku nocy, przez parę godzin po skończeniu wdrażania patcha spotkali się z drobnym problemem jakim było kasowanie C:\boot.ini co witało ludzi miłym komunikatem o niemożności zbootowania Windowsa, po pierwszym resecie :)

--- Koniec cytatu ---

yeap ... to było dość wesołe.. moze nie dla tych co zdażyli sie z boot.ini pożegnać, ale dla reszty..  :laugh:

Ale oddając prawde CCP od czasu jak gram to takich kwiatków było mało, tak jak i długich DT.  Ja tam wrzucam 1 dniowe skille i zero stresu.... ale parogodzinnego to bym nie chciał ryzykować ;)

myst1q:

--- Cytat: Scaryman w Wrzesień 02, 2008, 15:53:53 ---yeap ... to było dość wesołe.. moze nie dla tych co zdażyli sie z boot.ini pożegnać, ale dla reszty..  :laugh:

Ale oddając prawde CCP od czasu jak gram to takich kwiatków było mało, tak jak i długich DT.  Ja tam wrzucam 1 dniowe skille i zero stresu.... ale parogodzinnego to bym nie chciał ryzykować ;)

--- Koniec cytatu ---

a ja nie mam zadnego T_T. napisze petycje... ^^

zastanawia mnie... w jaki sposob wyszlo im tak, ze sie usuwal boot.ini, bo raczej nie napisali do tego specjalnego funkcji... no chyba ze ktorys dev mial ochote na 'prank' patcha ^^.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej