Eve Online > Patche i dodatki

Empyrean Age 1.1 - ukryty nerf ???

<< < (9/14) > >>

Goomich:

--- Cytat: myst1q w Wrzesień 02, 2008, 17:12:26 ---po co ewce boot.ini byl? no nie wazne...

--- Koniec cytatu ---

Tak se plik nazwali.

Voulture:

--- Cytat: Scaryman w Wrzesień 02, 2008, 17:30:09 ---;) ustawiasz BSa (czy pare BSów)  na 100-150 km od gatea , w sumie lepiej na 150 za sentry, aby tylko w gridzie gate-a i idealnie na prawdopodbnej drodze dropującego z warpa celu. Właczasz komplet smarbomb - obiekt przelatując, mimo ze przelatuje z olbrzymią predkoscią teoreycznie, zgodnie z mechaniką gry zalicza komplet obrażeń od smartbomb. Giną tak i cepy, freje  i jajka, nawet AFy i dykty jesli nie maja medium extendera.

--- Koniec cytatu ---

Pierwsze slysze. Z tego co mi wiadomo sartgankerzy robia to w zupelnie inny sposob - ustawia sie permatanka na sentry (rokh, abaddon, maelstrom najlepsze) do tego h. booster (do ladowania co strzal do permatanka), 8 smartek i ile sie da wcsow. I ustawia sie 500m + zasieg smartek od bramy. Gdy cos dolatuje do gejta i konczy sie warp czeka sie az wyladuje tuz kolo ciebie i zabija salwa zanim zdola przeskoczyc. Nie ma mozliwosci zabicia statku w samym warpie o ile mi wiadomo...

No ale dobra, server wstaie to popytam znajomych co sie w samrtowanie bawili i bede mial troche lepsze informacje...

O tak np: http://img440.imageshack.us/img440/6113/rokhsmartiesqp8.jpg

Oxylan:

--- Cytat: Albi w Wrzesień 01, 2008, 09:36:59 ---W ogóle może kasować konto i banować IP za griefing i psucie biednym ludkom gry?
Nie chodzi o to że samobójcze ataki w highsecu są złe (bo są dobre) albo że należy je wyeliminować (bo nie należy). Poprostu nie powinny być aż tak tanie i bezkarne. Usunięcie odszkodowania to IMHO już przesada. Powinien natomiast być duży duży spadek security statusu pirata.

--- Koniec cytatu ---

Jelsli dobrze pamietam to Gloryman dostal kiedys warninga od Gm-a w stylu jeszcze raz to poniesiesz konsekfencje,za niszczenie ludzi przed stacja  mial zamiar niszczyc isk spamerow czy macro minerow przed stacją ,natomiast strącil kilka jak to napisales biednych startujących w evce ludzikow.

Nie przepadam za suicide ale czasem sam mam glupie mysli :P heheh kto by nie chcial indora np z lotem za 1-2 b ;)

myst1q:
skrzywdze ccp... kolejne 2h!! ja***

warp sklada sie z dwoch faz [trzech tak dokladnie]. jak wezmiesz allign i warp to nie wwarpujesz sie odrazu- najpierw sie rozpedza. potem masz juz warp 'faze'- wtedy sie ciebie nie da zniszczyc. trzecia faza to 'hamowanie'. jak dolatujesz do np. gate to lecisz 'wolno' lecz nadal pisze, 'warping'. ot to. w fazie pierwsze i trzeciej mozna ciebie zniszczyc na 100%.

horax:

--- Cytat: myst1q w Wrzesień 02, 2008, 19:30:06 ---skrzywdze ccp... kolejne 2h!! ja***

warp sklada sie z dwoch faz [trzech tak dokladnie]. jak wezmiesz allign i warp to nie wwarpujesz sie odrazu- najpierw sie rozpedza. potem masz juz warp 'faze'- wtedy sie ciebie nie da zniszczyc. trzecia faza to 'hamowanie'. jak dolatujesz do np. gate to lecisz 'wolno' lecz nadal pisze, 'warping'. ot to. w fazie pierwsze i trzeciej mozna ciebie zniszczyc na 100%.

--- Koniec cytatu ---

lol, chyba gramy w rozne gry :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej